Ezgi Mola'nın Serenay Sarıkaya tedirginliği!

Ezgi Mola bir dönem yediği içtiği ayrı gitmeyen yakın arkadaşı Serenay Sarıkaya ile ilgili sorulara "Beni ilgilendirmiyor" diyerek tedirgin bir tavır sergiledi.

Ezgi Mola'nın Serenay Sarıkaya tedirginliği!

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre ünlü oyuncu Ezgi Mola, önceki akşam bir alışveriş merkezinin otoparkında sevgilisi Mustafa Aksakallı ile birlikte görüntülendi. "Evlilik ne zaman? Mustafa Bey teklifte bulundu mu?" sorusuna Mola, "Arkadaşlar böyle bir şey olursa haberiniz olur" yanıtını verdi.

Muhabirlerin, "Geçtiğimiz gün yakın arkadaşınız Serenay Sarıkaya, ilk kez sevgilisi Cem Yılmaz ile görüntülendi. Siz neler söyleyeceksiniz?" sorusunu Mola, "Beni ilgilendirmeyen konuları konuşmuyorum" şeklinde yanıtlayarak oradan ayrıldı.

Daha önce de bu soruya benzer bir tedirginlikte yanıt veren Ezgi Mola'nın bu tavrı; "Serenay'dan tembihli mi?" , "Serenay ile araları mı açık?" sorularını beraberinde getirdi.

Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz ile ilgili sorular üzerine büyük endişeyle otomobile binen Ezgi Mola sevgilisiyle birlikte gözlerden uzaklaştı.