Facebook’ta her beğeni can dostlara mama oluyor!

Yapılan işbirliği kapsamında ilk olarak Didim Belediyesi hayvan barınağı tanıtılırken ardından pilot uygulama kapsamında yardım sayfası oluşturuldu.

Facebook’ta her beğeni can dostlara mama oluyor!
Yeni Asır'dan Hüseyin Çalışkan'ın haberine göre Didim Belediyesi, PFOTENHİLFE EOROPA&UNGARN E.V isimli bir Alman firmasıyla yaptığı işbirliği çerçevesinde belediyeye ait hayvan barınağının resmi facebook adresinde yapılacak her türlü beğeni, yorum ve paylaşım sokak hayvanlarına mama olarak geri dönecek.

Yapılan işbirliği kapsamında ilk olarak Didim Belediyesi hayvan barınağı tanıtılırken ardından pilot uygulama kapsamında yardım sayfası oluşturuldu. Bu çerçevede Didim Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı'nın facebook sayfasındaki gerçekleştirilecek her beğeni, yorum ve paylaşım sokak hayvanlarına mama yardımı olarak geri dönüyor.

Bu işbirliği kapsamında Didim'deki sokak hayvanları için 800 kg mama toplandığı ve tur aracılığıyla Didim'e gönderildiği öğrenildi. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, "Bu proje sayesinde sokak hayvanlarına katkı sağlamak isteyenler barınak sayfasını takip edebilir. Hayvan sevgisini desteklemek amacıyla barınağa ait resmi facebook sayfasından gerçekleştirilecek her beğeni, yorum ve paylaşım sokak hayvanlarına mama yardımı olarak geri dönecek" diye konuştu.