Fahriye Evcen ve Burçun Özçivit neden gerildi?

Fahriye Evcen, üç yıl önce hayatını birleştirdiği Burak Özçivit'in kardeşi Burçun Özçivit'i sosyal medya hesabından silmişti. Fahriye Evcen ve Burçun Özçivit'in arasının son 1 senedir soğuk olduğu iddia edildi.

Fahriye Evcen ve Burçun Özçivit neden gerildi?

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programının haberine göre Fahriye Evcen ve Burçun Özçivit arasındaki kriz Karan'ın doğum gününde patlak verdi.

Programda yer verilen iddiaya göre Burçun Özçivit, yeğeni Karan'ın doğum gününü hediyesiyle birlikte kutlamak istese de yengesi Fahriye Evcen'den veto yedi.

Corona virüs nedeniyle aile fertlerine canlı bağlantıyla ulaşmak isteyen Fahriye Evcen, yanlarına gelmek isteyen görümcesi Burçun'u 'Kimse bir araya gelmezse daha doğru olur' diyerek geri çevirdi.

Bu tavrı hazmedemeyen Burçun Özçivit ise 'Bir daha kapınızın önünden dahi geçmem' diyerek Karan'a aldığı hediyeyi kargoyla gönderdi.

Fahriye Evcen arasının son 1 senedir limoni olduğu görümcesinin restine restle karşılık vererek Burçun Özçivit'i tüm sosyal medya hesaplarından sildi. Burak Özçivit'te eşinin yanında saf tutarak kardeşini sildi.

İki kardeşin aralarının açılması anne ve babalarını çok üzdü. Ceyhan-Bülent Özçivit şimdilerde çocuklarının barışmaları için ellerinden geleni yapıyor.