Fatih Altaylı'dan canlı yayında iktidara olay sözler!

Türkiye'de 17 günlük kapanma öncesinde alkol satışlarının da yasaklanması tepki çekti. Habertürk sunucusu Fatih Altaylı da sunduğu programda iktidara yüklendi.

Fatih Altaylı'dan canlı yayında iktidara olay sözler!

Usta gazeteci ve televizyoncu Fatih Altaylı, tekel bayilerine ilişkin yasak kararına canlı yayında tepki gösterdi.

 

MedyaRadar'ın haberine göre izleyicilerin kendisine, "Tedbirleri artırdın mı, neden masada 2 tane dezenfektan var?"  diye sorduğunu söyleyen Altaylı, tekel bayilerinin "tam kapanma" süresince satış yapamayacağı yönündeki kararı eleştirdi.

Habertürk’teki "Teke Tek" programında, açıklama yapan Altaylı, "Biliyorsunuz alkol satışı yasaklandı, belki bunu da yasaklarlar, bunda da alkol var diye stok yaptım. O yüzden 2 tane var. Çünkü içinde alkol var diye bunu da yasaklayabilirler diye korktum" sözleriyle tepkisini gösterdi.

Altaylı, "Biliyorsunuz ne alakası varsa, yasaklar döneminde alkol satışı da yasaklandı. O yüzden stok yapıyorum" ifadesini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, tam kapanma süreciyle ilgili yaptığı açıklamada tekel bayilerin kapalı olacağını söylemişti.

Soylu, "İstisnada yer almıyor ve kapalı. Bu açıdan hem bir muafiyet yok hem de soru işareti de söz konusu değil" diye konuşmuştu.