Fatih Portakal'dan flaş Ahmet Hakan ve peşmerge açıklaması!

Ahmet Hakan'ın 'zır cahil' polemiğinde Fatih Portakal'a bin selam göndermesinin ardından, Portakal'dan da yeni bir açıklama geldi.

Fatih Portakal'dan flaş Ahmet Hakan ve peşmerge açıklaması!

Fatih Portakal geçtiğimiz günlerde FOX Ana Haberde yaptığı bir yorum nedeniyle çok eleştirilmişti. Ahmet Hakan Fatih Portakal'ın peşmerge ile yorumuna çok sert eleştirmiş ve "Zır cahil" ifadesini kullanmıştı.

Bu tepkiye Fatih Portakal esprili bir dille tek cümlelik bir yanıt verdi. "Zır cahil demeyeydi iyiydi, ağır olmuş" dedi.

Fatih Portakal'ın bu tavrı ise Ahmet Hakan'ın geri adım atmasına ve takdirlerini dile getirmesine yol açtı.

Ahmet Hakan, Portakal'ın meseleyi hiç kişiselleştirmediğini yalnızca kendisine, “Zır cahil demeyeydin iyiydi” dediğini hatırlatarak, "Burnundan kıl aldırmamanın geçer akçe olduğu bir dönemde... Eleştiri, üstelik ağır eleştiri karşısında sergilenen bu tahammül, ne yalan söyleyeyim, benim çok hoşuma gitti. Buradan Fatih Portakal’a bin selam yolluyorum" dedi.

Ahmet Hakan'ın "Bin selam olsun" gönderdiği Fatih Portakal da bu mesaja duyarsız kalmadı. Portakal, sosyal medya hesabından şunları yazdı:

Fatih Portakal'dan flaş Ahmet Hakan ve peşmerge açıklaması!

"Aslında diyecek bir şey yoktu. Canlı yayında öyle anlatmak istemesem de laf ağızdan çıkmış oldu o akşam. Yoksa peşmergenin Kuzey Irak’ta legal bir oluşum olduğunu bilecek kadar bilgim mevcut. @RudawTurkce'de sorduklarında açıklamasını yapmıştım. Benden de selam olsun."