Fatih Terim'in Beşiktaş derbisi taktikleri

Fatih Terim, başta Talisca olmak üzere Ryan Babel ve Quaresma’yı kilitleyecek. Medel’in şutlarına da önlem alacak olan tecrübeli hoca, iki bek Mariano ve Nagatomo ile bindirme yapıp Gomis, Rodrigues ve Belhanda ile sonuca gidecek.

Terim'in Beşiktaş derbisi taktikleri
Star Gazete'nin haberine göre Cimbom’da teknik direktör Fatih Terim 21. şampiyonluğu kulübe kazandırabilmek için gecesini gündüzüne katıyor. Deneyimli teknik adam Florya’da sürekli pazar günü oynayacakları Beşiktaş derbisiyle ilgili çalışmalar yapıyor. Rakibi analiz eden Fatih Terim, derbide uygulayacakları taktikleri de antrenmanlarda deniyor.

KARTAL’IN KANADI İŞLEMEYECEK

Beşiktaş’ın Quaresma ve Babel’le kanatlardan etkili olduğunu tespit eden Fatih Terim öncelikle bu iki oyuncuyu kilitlemeyi planlıyor. Mariano ile Nagatomo rakip hücumlarında bu iki oyuncuyu kontrol edecek. Galatasaray hücumunda ise yine Brezilyalı ile Japon bek bindirmeleriyle Gomis’i gol yollarına sokmaya çalışacak.

90 DAKİKA PRES YAPILACAK

Beşiktaş karşısında galibiyetten başka bir sonucu düşünmeyen Terim, oyuncularından sahanın her yerinde pres yapıp rakibe oyun kurma şansı vermemelerini istedi. Terim, 5 gol atıp 5 de asist yapan ama son 6 haftada susan Rodrigues ile Belhanda’dan da gol yollarında sürpriz adam olarak yararlanmayı planlıyor.
Konular Spor Haberleri