Fener 3'lü çektirecek!..

Transferde atağa kalkan Fenerbahçe, Roma formasını giyen Seydou Doumbia konusunda önemli mesafe kat etti. Resmi imza her an atılabilir.

Fener 3'lü çektirecek!..
Takvim'de yer alan habere göre Sarı-Lacivertli yönetim, bonservisi Porto'da bulunan fakat Sao Paulo'da kiralık oynayan Kelvin ve Maicon için de harekete geçti ve teklifini yaptı.

Sivasspor'dan Aatif'la anlaşan Fenerbahçe transfere hız verdi. Savunma, kanat ve forvet hattına takviye yapmak isteyen Sarı-Lacivertliler listesine aldığı 3 önemli ismi bitirmek için kolları sıvadı. Ba, Kadlec ve Alves'in takımdan ayrılması nedeniyle en az iki stoper almak isteyen Fenerbahçe gözünü Maicon'a dikti. Porto'da Vitor Pereira ile birlikte çalışan Brezilyalı stoperin bonservisi halen Portekiz kulübünde. Fakat geçen sezon ortasında Sao Paulo'ya kiralanan Maicon'un bu yıl sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. Sarı-Lacivertliler, önce Maicon ile ardından da Porto ile masaya oturacak. Fenerbahçe aynı şekilde bonservisi Porto'da olan ve Sao Paulo'da kiralık oynayan Kelvin'i de gündemine aldı.

LUGANO FAKTÖRÜ DE KULLANILACAK

Her iki kanatta oynayan 23 yaşındaki Brezilyalı futbolcuyla ilgili scout ekibi de çok olumlu bir rapor verdi. Yönetim, Kelvin ve Maicon'la birlikte Sao Paulo formasını giyen Diego Lugano'dan transferde faydalanmayı düşünüyor. Fener'in listesindeki bir başka isim ise Seydou Doumbia. Bonservisi Roma'da olan Senegalli golcünün transferi konusunda önemli yol alınmış durumda. İmzalar artık an meselesi.

MAİCON GEÇEN SEZON DA GÜNDEME GELMİŞTİ

Daniel Agger'in futbolu bırakmasının ardından alternatiflere yönelen Fenerbahçe'nin stoper listesinin ilk sırasında Maicon yer alıyor. Brezilyalı yıldız, Pereira'nın takımın başına geçmesinin ardından gündeme gelmiş fakat Porto ile fiyat konusunda anlaşma sağlanamamıştı.
Konular Spor Haberleri