Ferman Toprak imza gününde yerini kaptırdı

"Hayatı Tespih Yapmışım" ve "Tavukları Pişirmişem" isimli seslendirdiği şarkılarıyla müzikseverlerin gönlünde taht kuran sevilen isim Ferman Toprak, Sultanbeyli Atlaspark AVM'de düzenlenen mini konser ve imza günü etkinliğinde geçtiğimiz gün sevenleriyle buluştu.

Ferman Toprak imza gününde yerini kaptırdı

Sultanbeylilerin Ferman Toprak'a yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, sanatçının sevilen şarkılarına hayranları da hep bir ağızdan eşlik etti. Mini konser sonrası sevenlerine imza dağıtan başarılı isim; her yaştan hayranlarıyla tek tek ilgilenip hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Ferman Toprak: "İşte en büyük rakibim"

Bu arada minik bir hayranının Ferman Toprak'ın oturduğu sandalyeye oturmak istemesi de ilginç görüntülere neden oldu.Yerini minik hayranına kaptıran Toprak " Vallahi yerimi kaybettim. İşte benim en büyük rakibim " diyerek esprili bir karşılık verdi.

Ferman Toprak imza gününde yerini kaptırdı

"Bu sevgiye layık olmaya çalışıyorum"

Kendisine gösterilen ilgiden hayli mutlu olduğunu ifade eden Ferman Toprak, "Her yaştan birebir iletişime geçtiğim sevenlerimle böylesine güzel ve samimi bir ortamda duygu alışverişinde bulunduk. Buraya beni görmek için İstanbul'un diğer bir ucu olan Fatih'ten ve diğer ilçelerden gelen kardeşlerimin olduğunu da öğrendim. Kısa da olsa sohbet etme şansımız oldu. Bu sevgiye layık olmaya çalışıyorum." dedi.

Ferman Toprak imza gününde yerini kaptırdı - Resim : 2