Feryal Gülman: "Eşim, yasak aşkını Türkiye'nin gözü önünde yaşıyor"

Geçtiğimiz ay sonuçlanan ve mahkemenin 60 milyon lira tazminat ödemeye mahkum ettiği Kemal Gülman ile Feryal Gülman arasında sular durulmuyor.

Feryal Gülman: "Eşim, yasak aşkını Türkiye'nin gözü önünde yaşıyor"

'Magazin Masası'na telefonla bağlanan Feryal Gülman, hala, "Eşim" diye hitap ettiği Kemal Gülman'ın karara itiraz ettiğini ve dolayısıyla davanın henüz bitmediğini açıkladı.

Yaşadıkları sürecin nasıl başladığını sesi titreyerek anlatan Gülman, 8 yıl önce boşanma davası açmaya nasıl karar verdiğini de açıkladı. Eski eşinin telefon konuşmalarını yakaladıktan sonra takip ederek ihaneti öğrendiğini ifade eden Feryal Gülman, eşinin oğullarıyla da görüşmediğini de söyledi.

"YASAK AŞKINI TÜRKİYE'NİN GÖZÜ ÖNÜNDE YAŞIYOR"

Gülman, konuyla alakalı, "Bizim ağırlıklı davalarımız iş yani ticari davalar. Yani boşanma davasını ilgilendiren bir iki dava var sanıyorum. Bizim davalarımız ağırlıklı ticari davalar, şirket davaları... Olay Türkiye'nin gözü önünde yaşanıyor. Bu kadar göz önünde bir kadınla birlikte arkadaşlık yaşıyorsanız o zaman eşinizle boşanma yoluna gidersiniz. Neden boşanmadığını anlayamıyorum. Bu nasıl bir akış açısı? Allah'a havale ediyorum." dedi.

"KENDİSİNİ TAKİP ETTİM"

Ünlü isim, "Ben eşimin beni aldattığını mayıs ayında öğrendim ve temmuz ayında dava açtım. Çok kısa bir süre... 22 senelik evlilikte 2 ay kadar kısa bir sürede bu kararı verdim. Mayıs ayında ben telefon konuşmalarını duyarak bu konuyu öğrendim. Ardından telefonunu kontrol etmeye başladım, sonra da kendisini takip ettim." açıklamasını da yaptı.

"OĞLUMLA GÖRÜŞMÜYOR"

"Bu süreçte oğlum ikimizin arasına bir tek kez girmedi." diyen Feryal Gülman, ayrıca, "Baba, oğluma karşı bir tutum sergiledi. Bunun nedenini çözmedik. Çocuğa karşı kırıcı oluyor. Bu tutum onu da üzüyor. Benim oğlum çok üzüldü." şeklinde konuştu.