Fikret Orman ve Güzide Duran'dan aşk karesi
Sosyetenin gündeminden düşmeyen manken Güzide Duran ve eski Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ilk kez birlikte görüntülendi. Boşanma sürecinde olan Duran, Orman’la aynı mekandan çıkarken objektiflere takıldı.
Sabah Gazetesi'nden Gökhan Gökduman'ın haberine göre 2008 yılında evlenen ve geçtiğimiz aylarda çekişmeli olarak boşanma sürecine giren Güzide Duran ve iş insanı Adnan Aksoy cephesinde, önemli bir gelişme yaşandı. Halen evli olan Güzide Duran ve eski Beşiktaş başkanı Fikret Orman romantik gecelerinde birlikte yakalandı.
Akşam saatlerinde Boğaz manzarasında romantizm yapan ikilinin keyfi, mekan çıkışında yakalanınca kaçtı.
Yakalanmamak için arabalarını başka yerlere gönderen ve çıkışta gazetecilerin olmadığını düşünen Güzide Duran, bir anda patlayan flaşlarla ne yapacağını şaşırdı.
Kendisini hemen mekanın içine atan manken, "Siz nasıl benim burada olduğumu söylersiniz, beni hiçbir yerde yakalayamadılar" diye görevlilere hakaret etti.
Kapının girişinde bulunan akvaryumun arkasına saklanmaya çalışan Duran, ilginç görüntülerin çıkmasına neden oldu.
Fikret Orman ise, sessizliğini bozmayarak kameralardan kaçmaya çalıştı.
Adnan Aksoy, mahkemeye başvurarak eşi Güzide Duran hakkında 'zina', 'hayata kast' ve 'evlilik birliğinin temelinden sarsılması' nedeniyle çekişmeli boşanma davası açmıştı.