Flaş!.. Şeyma Subaşı nikah masasına oturuyor!

Mohammad Alsaloussi ile mutlu anlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan ünlü sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın evleneceği öne sürüldü.

Flaş!.. Şeyma Subaşı nikah masasına oturuyor!

tv100'de yer alan habere göre ilk evliğinini ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile yapan Subaşı'nın son paylaşımı evlilik haberlerine yoruldu.

İşte Şeyma Subaşı'nın o paylaşımı

"Dün gece Meedo'yu romantik bir akşam yemeğine çıkardım. Onu restorana götürdüm (nereye gittiğimizi bilmiyordu) ve şaşırdım! Miami'nin en yerel ama aynı zamanda en iyi suşisini yapan yere gittik. Ve gecenin sonunda kendisi için özel olarak hazırlanan pastayı gördü ve gözleri tıpkı bu emojideki gibi! :) o anda dünyanın en mutlu insanı gibi görünüyordu (sanırım o gerçekten ...) onun için düşündüğüm bu küçük sürpriz bile onun benim için ne kadar önemli olduğunu hissettirdi.

Benim için yaptığı tüm sürprizlerden bahsetmek bile istemiyorum ... :) Herkesin gerçek aşk partnerini bulmasını diliyorum ... Birkaç gün önce bile günlük yazmaya başladım.

Flaş!.. Şeyma Subaşı nikah masasına oturuyor!

Bu sefer günlüğüme her gün yaşadıklarımı, kendimi daha iyi bir noktaya getirmek, ilerlememi geliştirmek ve gözlemlemek için hissettiklerimi yazıyorum ... Her gün daha heyecanlı, daha huzurlu ama aynı zamanda daha çılgın..."