Fulin: "Aleyna'ya hissiyatım yok"

Single çıkarmaya hazırlanan şarkıcı Fulin, “Hiçbir güç çıktığım yoldan geri çeviremez” diyerek rakiplerine meydan okudu.

Fulin: "Aleyna'ya hissiyatım yok"
Fulin'in Akşam'da yayınlanan röportajı...

Hayalinizdeki noktada mısınız?


Kariyerime baktığım zaman kendimi şanslı buluyorum. Belki bir anda yükselişe geçmedim ama sürekli iyiye giden ve yükselen bir grafiğim oldu. Birdenbire yüz milyonları bulmuş bir şarkım henüz yok ama büyük başarılara ulaşmış bir şarkın olmadan, sansasyonel aşk ilişkileri ya da sansasyonel durumlar yaşamadan benim geldiğim noktaya bu kadar kısa zaman içinde gelebilmek her babayiğidin harcı değil. Hedeflediğim noktada mıyım? Hayır. Çünkü benim hedeflerim çok büyük.

Örnek aldığınız isimler var mı?

Her insan sonsuz ve sınırsız bir potansiyele sahip… Hayalimde o Fulin ‘e ulaşmak var. Hayalimdeki olmak istediğim Fulin’i örnek alıyorum.

Yapmak istediğiniz projeler var mı?

Müzik kariyerimle ilgili bahsettiğim projelerimin dışında bir de oyunculukla ilgili planlarım var. Yine müzik şirketimin yönlendirmesi sonucu Akademi 35.5 oyunculuk okulunda Altan Gördüm ve Vahide Perçin den 6-7 ay boyunca oyunculuk eğitimi aldım. Bunun üzerine bana şimdilerde sinema ve dizi teklifleri gelmeye başladı.

Müzik çalışmalarınız nasıl gidiyor?

Kazakistan’da “Silk Way Star” yarışmasındayken kazak bir star Beibit Kushkaliev’le düet bir çalışmamız oldu. Yakında bunu sevenlerimize sunacağız. Yaz ayında da bir single çıkaracağım.

Bir süredir ortalıkta görünmüyordunuz.

Aslında ortalıkta yoktum denilen dönemde Türkiye’de değildim. 3 ay boyunca Kazakistan’da uluslararası bir müzik yarışmasında ülkemizi başarıyla temsil ettim. Bununla beraber tiroit rahatsızlığım sebebiyle ciddi bir operasyon geçirdim.

Gençlerin önünün yeterince açıldığını düşünüyor musunuz?

Kendini aşmış birçok sanatçı ve gönlü büyük yapımcı yeni isimlerin elinden tutuyor. Benim destekçim de oldu, engelleyenim de. Destekleyenin faydasını da gördüm, köstek olanın engelini aşmayı da bildim. Çünkü zeki ve yetenekliyim. Beni hiçbir güç kolay kolay çıktığım yoldan geri çeviremez.

ALEYNA’YA HİSSİYATIM YOK

Aleyna Tilki’yle aranızda bir husumet olmuştu. Şimdi aranız nasıl?


Benim aslında kimseyle bir sorunum yok. Duygular ve hisler anlıktır, gelir ve geçer. Benimki de geldi ve geçti. Şu an hiçbir hissiyatım yok. Benim hiçbir hissimde sahtelik yoktur. Ben özgürüm. Herkesi seviyorum. Kimseyle özümde bir sorunum yok.

AŞKTA ZEKA FAKİRİYİM

Nasıl bir erkek sizi cezbeder?


Çok zeki olmama rağmen aşk hayatımda tam bir zeka fakiri olabiliyorum. Âşık olduğum adam benim kariyerimi bile yönetebilir. O tehlikesi var mesela. Yani âşık olursam ve âşık olduğum adam zekiyse eyvahhh (gülüyor)
Konular Röportaj