Galatasaray, Simone Zaza'yı da istiyor

Yarım sezon için Juventus ile anlaşan sarı-kırmızılılar "İtalya dışına çıkmak istemiyorum" diyen futbolcuyu ikna etmek için Conte'yi bile devreye soktu.

G.Saray, Zaza'yı da istiyor!
Fotomaç'ta yer alan habere göre sezon başından bu yana golcü transferi konusunda zorlanan Galatasaray, yine kendisine zor bir hedef seçti.

Juventus'un İtalyan golcüsü Simone Zaza'yı gündemine alan sarı-kırmızılıların önüne Kevin Grosskreutz'ta olduğu gibi yine vatan hasreti çıktı. Juve ile 24 yaşındaki golcünün kiralanması için her konuda anlaşan Cimbom, oyuncunun, "İtalya dışına çıkmak istemiyorum. Buna kendimi hazır hissetmiyorum" sözleriyle büyük şok yaşadı.

Yönetim, büyük bir hayal kırıklığına uğrasa da İtalyan santrfordan vazgeçmedi. Sezon başında Sassuolo'dan 18 milyon euro'ya transfer edilen oyuncu için girişimlerini sürdüren sarı-kırmızılılar, İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Conte'nin Zaza'yı ikna edeceğini düşünüyor. Conte, Euro-2016 öncesi Zaza'nın sürekli ilk 11'de oynayabileceği bir takıma gitmesini istiyor.

Juventus'ta yedek kulübesine mahkum olan İtalyan golcü için Cimbom ara transferin son gününe kadar şartlarını zorlayacak.
Konular Spor Haberleri