Galatasaray'da Melo krizi nasıl patlak verdi?

Melo “Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’ün platforma çağrılmamasına çok üzüldüm” dedi. Üstü kapalı olarak yeni başkanı eleştirdi. Sambacının kızgınlığının asıl nedeninin uzatılmayan sözleşmesi olduğu belirtiliyor

Galatasaray'da Melo krizi nasıl patlak verdi?
Bugün Gazetesi'nin özel haberine göre Özbek ise ekibine “İkisini yönetime almak istedim ama gelmediler” dedi. Özellikle Albayrak’ın tarzı yeni yönetimin hoşuna gitmiyor. İkilinin, Sportif AŞ’ye girme beklentileri vardı. Bu son olaydan sonra o da zora girdi

Başkan Dursun Özbek, kupanın havaya kaldırıldığı platforma hiçbir yöneticinin gelmemesini istemişti. Bu karara uyuldu. Ancak Melo dün bunu gündeme getirdi ve sert konuştu. "Törende çok üzüldüm. Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst yanımızda yoktu. Onlar da isimleri okunarak davet edilmeliydi. Burada kim suçlu bilmiyorum ama olmamalıydı" dedi. Sambacının bunu sert bir ifadeyle söylemesinin altında, kontratının uzatılması konusunda yeni yönetimden teklif gelmemesi olduğu da belirtiliyor. Bu arada Albayrak ve Dürüst ikilisi platforma davet edilmedikleri için de kutlamaları terk ederek stattan ayrılmışlardı.

ÖZBEK HAVAYI BOZMADI

Bu arada Özbek’in, ekibine "Ben ikisine de listeme girmelerini söyledim ancak kabul etmediler" dediği öğrenildi. Ayrıca yeni yönetimin özellikle Albayrak'ın tarzından hoşlanmadığı belirtiliyor. Sezon içinde maddi anlamda futbolculara yapılan ödemlerde Dursun Özbek'in de ciddi katkı yaptığı ancak hep geri planda kalarak şampiyonluk yolculuğunu bozmak istemediği ifade ediliyor. Albayrak’ın yönetime girmemesine rağmen Sportif AŞ üstünden kulüpte kalma ihtimalinin ise gittikçe azaldığı ileri sürüldü.

İNTER'DEN TEKLİF YOK

İnter’den teklif almadığı konusuyla ilgili bilgi veren Melo geleceğini düşünmek zorunda olduğunu söyledi. İnter’den teklif almadığını itiraf eden Brezilyalı yıldız, “Bu haberler sadece gazetelerde yazıyor ancak doğru değil. Mancini’nin benim hakkımda söylediği iyi şeyler var. Zaten bunun için çalışıyoruz. Güzel sözler duymak için... Benim odaklandığım Galatasaray... Kimse kupa finalinin kolay olacağını sanmasın.. O maç da çok zor olacak” dedi. Bir ara Galatasaray’ın resmi twitter hesabını takip etmeyi bırakmasıyla ilgili olarak ise “Bu benim özel hayatım kimseyi ilgilendirmez” diyerek yanıtladı.
Konular Spor Haberleri