Galatasaray'dan yeni Burak Yılmaz açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ise geçtiğimiz gün “Hiç teklif almadık” diyerek soruları es geçmişti.

Galatasaray'dan yeni Burak Yılmaz açıklaması
Türkiye'de yer alan habere göre Galatasaray ile Perform Group arasında sponsorluk anlaşması imzalanırken, yönetici Fatih İşbecer törende sarı-kırmızılı takımın durumuna ve transfere yönelik önemli önemli açıklamalarda bulundu. İşbecer, West Ham United'ın, futbolcuları Burak Yılmaz'ı kiralık olarak transfer etmek istediğini ancak bu teklifi kabul etmediklerini söyledi.

Geçtiğimiz gün ise Başkan Dursun Özbek, “Burak Yılmaz için teklif gelmedi” demişti. Galatasaray’da iki önemli ismin birbirine zıt açıklamalar yapması kafalarda soru işareti oluşturdu. UEFA'nın yazısından sonra transferi askıya aldıklarını aktaran İşbecer, Arjantinli genç oyuncu Martin Benitez'in transfer görüşmelerinin süreciyle ilgili olarak “Görüştüğümüz kulüp bizim transfer için arzumuzu hissettiği için bunu aleyhimize kullandı. En son 10 milyon 500 bin avro istediler. Benitez'in bonservisinin yüzde 85'i kulübünde, yüzde 15'i ise amcası ve çeşitli yatırımcılarda. Hepsiyle pazarlık yapmak lazım. Real Madrid'in 12 milyon avro teklif ettiğini söylediler. Burada pazarlık kilitlendi ve transferi rafa kaldırdık. Real Madrid'den teklif alıp almadıklarını da göreceğiz” dedi.

Kapsamlı bir içerik

İşbecer, sponsorluk imzasıyla ilgili olarak ise “Perform ile imzaladığımız dijital içerik anlaşmasıyla scouting ekibimizin sonsuz bir bilgi havuzuna erişimi sağlanacak. Ayrıca en sağlıklı maç ve teknik analiz raporlarını en hızlı şekilde almalarına, detaylı araştırma yapabilmelerine imkân verecek. Taraftarımız bu anlaşmayla beraber kulübümüzün resmi Twitter, Facebook ve benzeri sosyal medya hesaplarından, Galatasaray Dergisi’nden daha kapsamlı bir içerik alacak” diye konuştu.
Konular Spor Haberleri