'Gecce Mekan Oscarları 2013' Bu gece Suada da

Türkiye'de ilk defa, 4 muhteşem DJ aynı sahnede olacak.. Can Hatipoğlu feat. Party Birds, Doğuş Çabakçor, Salih Saka ve Suat Ateşdağlı.. Bir çok sürprizin yer alacağı geceyi Ece Vahapoğlu sunacak..

'Gecce Mekan Oscarları 2013' Bu gece Suada da

Merakla beklenen "GECCE mekan oscarları ödül töreni", 9 Ekim Çarşamba gecesi Suada Club (GS Adası)'da gerçekleştirilecek.

Her yıl değişik konsept ve sürprizlerle muhteşem bir ödül töreni yaşatan GECCE.com'un bu yıl ki konsepti "gecce enerji verir, ametist taşı bereket" sloganıyla gerçekleştirilecek.

Suada Club'ın muhteşem atmosferinde gerçekleştirilecek olan gecce, havuz başında kokteyl ile başlayacak ve daha sonra Türkiye'nin en ciddi ve en görkemli ödül törenine geçilecek.

Türkiye'nin en iyi mekan, aşçı, işletmeci vs. gibi en başarılıların ödüllendirileceği ve 50 ödülün dağıtılacağı muhteşem gecce, daha sonra ametist taşının bereket ve enerjisiyle çılgın bir partiye dönüşecek.

Türkiye'de ilk defa, en ünlü 4 DJ aynı sahnede yer alacak ve kendi performanslarını sergileyecek. Dj Can Hatipoğlu feat. Party Birds, DJ Doğuş Çabakçor, DJ Salih Saka ve Dj Suat Ateşdağlı ile "GECCE mekan oscarları" muhteşem bir partiye dönüşecek ve davete katılanlar çılgınca eğlenecek.

ÖZEL TASARIM ÖDÜL

Geccenin başka bir sürprizi ise çok özel bir şekilde tasarlanan ödüller olacak. Şu anda sır gibi saklanan ödüller sahiplerini bulunca kısa süreli bir şok etkisi yaşanacağından hiç şüphe yok.

Zira, önüne gelenin ödül töreni yaptığı ve mikadan yapılan plaketler dağıttığı ülkemizde, GECCE.com 12 yıldır en özel ve en anlamlı ödülleri tasarlayarak başarılı mekanları ödüllendiriyor.

9 Ekim'de Suada Club (GS Adası)'nda yer yerinden oynayacak, Türkiye'nin en iyi mekanları ödüllendirilecek.

GECCE.COM'UN YEME-İÇME SEKTÖRÜNDEKİ ÖNEMİ?

2001 yılından bu yana sektörün nabzını tutan GECCE.com, çıkardığı "Gecce Guide" ve "Best Luxury Of İstanbul" dergileriyle beraber yeme-içme sektörüne büyük hizmet verdi. Mekan Oscarları töreni ise Türkiye'de bir ilk..

Kenan Erçetingöz, deneyimi ve tecrübeleriyle sektörün gelişmesi için elinden geleni yaptı. Herkes göz doldurmak için sanatçılara ve dizi oyuncularına ödül verirken, GECCE.com mekanlara ödül verdi. Hem de bunu dünyada bir ilki gerçekleştirerek sanatçılara ödül verdirerek yaptı.

GECCE.com böylece yeme-içme sektörünün önemini ve popülerliğini arttırdı. Şu anda Türkiye'deki en önemli sektörlerden biri haline gelmesini sağladı. GECCE.com'un 12 yıldır yılmadan verdiği mücadele sayesinde sektörün önemi ortaya çıktı ve büyük gruplar sektöre yatırım yaptı.

Yeme-içme konusu şu anda Türkiye'nin en önemli ve kıskanılan sektörü oldu.

İşte GECCE.com yine kıskanılan sektörün en başarılı isimlerini ödüllendiriyor, teşvik ediyor, gururlandırıyor..


İŞTE KATEGORİLER:

İSTANBUL'UN EN İYİ RESTORANI
EN İYİ GİRİŞİMCİ
EN İYİ TÜRK MUTFAĞI
EN İYİ DÜNYA MUTFAĞI
EN İYİ İTALYAN MUTFAĞI
EN İYİ FRANSIZ MUTFAĞI
EN İYİ ÇİN MUTFAĞI
EN İYİ JAPON MUTFAĞI
EN İYİ AKDENİZ MUTFAĞI
EN İYİ KULÜP
EN VAZGEÇİLMEZ MEKAN
EN İYİ ZİNCİR MEKAN
EN İYİ İŞ YEMEĞİ
EN STİL MEKAN
EN POPÜLER MEKAN
EN İYİ İŞLETMECİ
EN RENKLİ MEKAN
EN İYİ MAITRE D'HOTEL
EN YARATICI AŞÇI
EN İYİ DJ
EN İYİ BUTİK İŞLETMECİ
EN İYİ SEYAHAT ACENTASI
EN İYİ CAFE BISTRO
EN İYİ İSTANBUL OTELİ
EN İYİ OTEL RESTORANI
EN İYİ BODRUM YATIRIMI
EN İYİ KIŞ OTELİ
EN İYİ KIBRIS OTELİ
EN İYİ İZMİR OTELİ
EN ROMANTİK MEKAN
EN İYİ BALIK
EN İYİ KEBAP
EN İYİ MEYHANE
EN İYİ KAHVALTI MEKANI
EN İYİ CANLI MÜZİK MEKANI