Genç kadın 3 gün boyunca işkence gördü

Antalya'da, kız çocuğuna hamile kaldığı için erkek arkadaşı İbrahim E. (46) tarafından dövülen ve bebeği karnında ölen Gonca Sadıklı (32), ayrılmak isteyince kapatıldığı evde 3 gün işkence gördü.

Genç kadın 3 gün boyunca işkence gördü

Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre Antalya'da, kız çocuğuna hamile kaldığı için erkek arkadaşı İbrahim E. (46) tarafından dövülen ve bebeği karnında ölen Gonca Sadıklı (32), ayrılmak isteyince kapatıldığı evde 3 gün işkence gördü.

Beyin kanaması geçiren ve başına 28 dikiş atılan kadın, 4 kez uzaklaştırma kararı aldırdığı sevgiliden kurtulamadı. İbrahim E'nin kendisini öldürmesinden korkan Sadıklı, "Kız çocuğuna hamile olduğumu öğrenince şiddete başladı. Benim ve ailemin can güvenliği yok" dedi.

Antalya'da 5 yıldızlı otelde çalışan Gonca Sadıklı, 2014'te Belek'te deri mağazasında çalışan İbrahim E. ile tanıştı. İkili dini nikahla birlikte yaşamaya başladı. Ölen eşinden 3 kızı olan, iddiaya göre alkol ve kumar bağımlısı İbrahim E, Gonca Sadıklı'nın kız bebeğe hamile kaldığını öğrenince, şiddet uygulamaya başladı.