Genç kadın 'Beğeni almak' uğruna hastanelik oldu!

Amerika'da yaşayan bir kadın hem bir fotoğraf yarışmasını kazanmak hem de sosyal medyada beğeni almak için akıl almaz bir şey yaptı. Genç kadın zehirli bir ahtapotu suratına "yapıştırarak" poz verdi. Ahtapotun zehirli olduğunu sonradan anlayan kadın hastanelik oldu.

Genç kadın 'Beğeni almak' uğruna hastanelik oldu!

ABD’nin Washington eyaletinde yaşayan Jamie Bisceglia isimli kadın hırsının kurbanı oldu…

Sosyal medyada yapılan bir fotoğraf yarışmasında birinci olmak isteyen genç kadın yakaladığı zehirli bir ahtapotu yüzüne “yapıştırarak” poz verdi.

Genç kadın 'Beğeni almak' uğruna hastanelik oldu!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre canlı hayvanı yüzüne yakın yerlere süren genç kadın fotoğraf çekildikten sonra ise zor anlar yaşadı. Ahtapotu yüzünden çekemeyen genç kadın olay yerinde fenalaştı. Hastaneye kaldırılan kadını gören doktorlar böyle bir vakanın ilk kez yaşandığını duyurdu.

Antibiyotik ve iğnelerle kendine gelebilen kadın 2 gün sonra açıklama yaptı. Genç kadın, “Bir fotoğraf yarışması için poz verdim. Ahtapotun boyu küçük olduğu için yüzüme koyup poz verdim. Fakat beni iki kez soktu. Çok ciddi bir acı vardı ve güçlükle yüzümden çekebildim, adeta yapıştı. Çıkardığımda yüzüm kanıyordu” dedi.

Genç kadın, “3 farklı antibiyotik alıyorum ve yüzüm hala acıyor. Doktorlar ağrının aylar boyunca sürebileceğini söyledi. Canlı bir ahtapot ile ilgilenirken ne yapıp ne yapmamam gerektiğine dair önemli bir ders aldım. Bir daha böyle bir şey yapmayacağım” dedi.