Genç kıza İstanbul'un ortasında dehşeti yaşattı!

Şişli'de 22 yaşındaki üniversite öğrencisine tecavüz eden, cep telefonunu gasp eden ve 4 metrelik yükseklikten aşağı atarak yaralanmasına neden olan Tuvshınbayar E.'nin poliste verdiği ifadesi ortaya çıktı...

Genç kıza İstanbul'un ortasında dehşeti yaşattı!
Görüntüleri izledi, itiraf etti

Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre
İstanbul'da gece kaldığı yurda dönen bir üniversite öğrencisini, 4 metrelik bir duvardan cami avlusuna atıp daha sonra tecavüz eden Moğolistan uyruklu şüpheli Tuvshınbayar E. (32) çıkarıldığı mahkemece tecavüz, gasp ve yaralama suçlarından tutuklandı. Yakalandıktan sonra hakkındaki iddiaları reddeden zanlının kamera görüntüleri izletilince suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

Saldırgan ifadesinde Erasmus öğrencisi A.Ç.'yi takip ettiğini ve kimsenin bulunmadığı bir anda saldırdığını söyledi.

Osmanbey'de bir konfeksiyon atölyesinde çalışan zanlının ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi işine gittiği belirtildi.

"TRAVESTİ BENİ DOLANDIRDI"

İfadesinde olay gecesini anlatan Tuvshinbayar E. "O gece Osmanbey'de dolaşırken bir travestiyle karşılaştım. Birlikte olmak için ona 200 lira verdim. Ancak bana 200 yetmez, 100 lira daha bu gel. Ben buralardayım beni bulursun, diyerek yanımdan ayrıldım. Parayı bulup oraya geldim. Ancak bir türlü anlaştığım travestiyi bulamadım." dedi.

ONU BENİ DOLANDIRAN TRAVESTİ SANDIM

Şüpheli "Sokaklarda dolaşırken yolda yürüyen birini fark ettim. Onu beni dolandıran travesti sandım. Onun yanına yaklaşıp verdiğim parayı geri almaya çalışacaktım. Ancak mücadele sırasında onun travesti olmadığını anladım. Kendimi tutamadım. Ona tecavüz ettim. Daha sonra cep telefonunu alarak oradan kaçtım" şeklinde ifade verdi.