Genç Oğuz'un hız tutkusu sonu oldu

İzmir’de önceki gün motosiklet kazasında yaşamını yitiren Oğuz Öcay’ın, 1 ay önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ölümün göz göre göre geldiğini gösterdi. Özay’ın paylaştığı videoda saatte 299 kilometre hız yaptığı ortaya çıktı.

Genç Oğuz'un hız tutkusu sonu oldu

Yeni Asır Gazetesi'nden Metin Burmalı'nın haberine göre İzmir'in Bornova ilçesindeki kazada ölen 31 yaşındaki motosiklet sürücüsü Oğuz Öcay'ın aşırı hızla girdiği keskin virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptığı an, kaskındaki aksiyon kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.


Talihsiz gencin 1 ay önce sosyal medya hesabından 'Sanki abatmışız' başlığı ile yaptığı video paylaşımı 'Kaza geliyorum dedi' sözlerini akıllara getirdi.

VİDEO PAYLAŞTI

Manisa'nın Soma ilçesinde oturan evli ve bir çocuk babası Oğuz Öcay yönetimindeki 07 JE 752 plakalı motosiklet, Bornova Işıkkent Mahallesi'ndeki İzmir-İstanbul Otoyolu kavşağında kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere çarptı. İzmir'den Manisa Soma'ya gittiği öğrenilen gencin otoyolda viraja hızlı girerek motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybettiği öğrenildi.

ARKASINDAKİ DEVRİLDİ

Kaza sırasında Öcay'ın arkasından 35 LFU 72 plakalı motosikletli ile gelen Ramazan Tatar'ın da Öcay'ın devrilen motosikletine çarpmamak için manevra yaptığı ancak onun da motosikletinin devrildiği bildirildi.


Kolundan yaralandığı öğrenilen Tatar ambulans ile Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Öcay'ın cansız bedeni Ege Üniversitesi Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.


Talihsiz gencin ölümü yakınları kadar motosiklet tutkunlarını da üzerken, Öcay'ın kaza anında kaskındaki aksiyon kamerasının kayıtta olduğu ortaya çıktı.

ACI SONDAN KAÇAMADI

Görüntülerde talihsiz gencin motosikleti ile girdiği virajın keskin olduğunu anlayınca direksiyon hakimiyetini kaybetmemek için çaba harcadığı ancak kendisini bekleyen acı sondan kaçamadığı belirlendi.

'AZ ÖNCE ARAMIZDAN AYRILDI'

Öcay'ın kazadan 1 ay önce motosikleti ile 299 kilometre hıza çıktığı ve bunu sosyal medyada paylaştığı da belirlendi.


4 hafta önce yapılan paylaşımdan hemen sonra bir arkadaşının, 'Belki biz ölümle kurtuluruz ama arkada gözü yaşlı bırakacak olduklarımızı asla aklımızdan çıkarmayalım' dediği, önceki günkü kazadan hemen sonra diğer bir arkadaşının da bu yorumun altına, 'Az önce aramızdan ayrıldı, mekanı cennet olsun' şeklinde cevap yazdığı göze çarptı.