Genç Şenay'ın yaşam savaşı sürüyor

İzmir Konak’taki bir otelde vurulmuş olarak bulunan Şenay Ay’ın yaşam mücadelesi devam ediyor. Olay sırasında odada bulunan Muhammet Say, Şenay’ın intihar ettiğini söylerken olayın aydınlanması için bilinci kapalı olan Ay'ın uyanması bekleniyor...

Genç Şenay'ın yaşam savaşı sürüyor

Yeni Asır Gazetesi'nden Fatih Şendil'in haberine göre 22 yaşındaki bir çocuk annesi Şenay Ay'ın Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yoğun bakımında tedavisi devam ediyor.

Bilinci kapalı olan genç kadının hayati tehlikesi sürüyor. O gece otelde neler yaşandığını öğrenmek için Ay'ın kendine gelmesi bekleniyor.

İzmir'in Konak ilçesinde, 4 Ağustos gecesi erkek arkadaşı Muhammet Say ile birlikte kaldığı otel odasında silahla yaralanan Şenay Ay'ın hastanedeki yaşam savaşı sürüyor.

GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAK

Olay nedeniyle hala tutuklu olan Muhammet Say'ın (25) 'Şenay intihar etti' sözlerine inanmadıklarını söyleyen Şenay Ay'ın ailesi, "Şenay asla intihar edecek bir değildi" diyerek olayın bir an önce aydınlatılmasını istiyor.

Suçlunun en ağır cezayı almasını isteyen aile, kızlarının kendisine gelmesi halinde tüm gerçeklerin ortaya çıkacağını söylüyor.

Konular İzmir intihar otel