Gençlere zam şova devam!

Geleceğin kadrosunu oluşturmak isteyen siyah-beyazlılar eldeki gençlere sahip çıkıyor. Mayıs ayındaki seçimden sonrası için Dorukhan Toköz ile Güven Yalçın’a zam sözü verildi.

Gençlere zam şova devam!
Türkiye Gazetesi'nden Murad Tamer'in haberine göre Beşiktaş’ı bu sezon FIFA’ya şikâyet etmeyen oyuncu neredeyse kalmamıştı.

Ekonomik anlamda çok sıkıntılı bir süreç yaşayan ve futbolcuların ücretlerini ödemekte çok zorlanan siyah-beyazlı yönetim sürekli FIFA’lık olmuştu. Bu sezon Pepe, Babel, Adriano, Quaresma, Karius, Medel, Love, Tolgay Arslan ve Gökhan Töre alacakları sebebiyle kulübü FIFA’ya şikâyet etmişti. Yeni sezonda kadrodaki yüksek maliyetli oyuncuların çoğuyla yollarını ayırmayı planlayan yönetim, finansal zorlukların yaşandığı dönemde şikâyetçi olmayan ve performanslarıyla takıma büyük katkı veren iki genç oyuncuyu ödüllendirecek.

Böyle bir dönemde çok az ücretlere oynayan Dorukhan Toköz ile Güven Yalçın’ın performansı gönüllere taht kurdu.

Yılda 350 bin avro kazanan Dorukhan ile 65 bin avroya imza atan Güven’e zam yapılması kararlaştırıldı.

Ödül sistemi

Başkan Orman ve ekibi zam için mayıs ayındaki seçimi bekliyor. Zam sözü alan Dorukhan ile Güven’in büyük memnuniyet duyduğu da gelen bilgiler arasında. Yönetimin bu hamlesi takımdaki diğer gençleri de motive etme anlamı taşıyor. Gelecek sezonlarda da uygulanması planlanan ödül sistemi sayesinde ara transfer döneminde kadroya katılan 19 yaşındaki Muhayer Oktay’ın yanı sıra altyapıdan A Takım’a yükselen Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz, Alpay Çelebi, Hüseyin Seyliğli, Ege Atlam, Erdoğan Kaya, Mertcan Açıkgöz, Kartal Kayra Yılmaz, Oğuzhan Aydoğan, Oğuzhan Akgün ve Bülent Üçüncü gibi isimlerin daha da hırslandırılması amaçlanıyor.         

Rehavet ikazı      

Ligde son dört maçını kazanan Beşiktaş’ta Şenol Güneş, Sivasspor maçı öncesinde futbolcularının rehavete kapılmasını istemiyor. Galibiyet serisinin devam etmesini isteyen tecrübeli teknik adamın “Şampiyonlar Ligi için kalan altı maç için çok daha ciddiyetle çalışmalıyız” diyerek öğrencilerini ikaz etti.

NEŞELİ GÜNLER

Beşiktaş’ın dünkü idmanı oldukça keyifli geçti. Yarım sahada üç takımlı yapılan turnuva maçlarını kazanan yeşil takımda yer alan Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Atiba, Dorukhan Toköz, Mirin, Ersin Destanoğlu, Alpay Çelebi ve Mertcan Açıkgöz galibiyet pozu verdi.

Gençlere zam şova devam!
Konular Spor Haberleri