Gizem Karaca yakın arkadaşıyla Nişantaşı'nda görüntülendi

Deprem bölgesine gidip hem halka bir nebze olsun moral verip hem de yemek dağıtan Gizem Karaca ile Hazal Subaşı, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

Gizem Karaca yakın arkadaşıyla Nişantaşı'nda görüntülendi

Gizem Karaca, bazı insanların sosyal medyada bu olayı çabuk unutup, normalleşme çabalarıyla ilgili kızgınlığını dile getirmişti.


Gizem Karaca yakın arkadaşıyla Nişantaşı'nda görüntülendi


Ünlü oyuncu Gizem Karaca öfkesini şu sözlerle ifade etmişti: "Normalleşme ayağına bu kadar saçma bu kadar rahat hikayeler paylaşamazsınız ya. Bu kadar kolay olamaz. Kimler neler yaşıyor ne hayatlar tekrar kurulmaya çalışıyor. Ne yaralar sarılmaya çalışılıyor. Bir süre daha burayı onlar için verimli kullansak olmaz mı? Gerçekten çok mu zor; bir süre daha yediğinizi, içtiğiniz, kuaförde fönlü saçlarınızı, aynada kıyafetinizi, sporunuzu, oranızı buranızı göstermemeniz?"


Gizem Karaca yakın arkadaşıyla Nişantaşı'nda görüntülendi - Resim : 2


Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan ünlü oyuncular Gizem Karaca ile Hazal Subaşı, "Yaralar çok zor sarılacak farkındayız ama yardımlarımız bitmeyecek" açıklamasını yaptı.

Gizem Karaca yakın arkadaşıyla Nişantaşı'nda görüntülendi - Resim : 3


Karaca, "Orada neler hissettiniz?" sorusuna ise şöyle yanıt verdi: "O insanların ne yaşadığını anlayamayız. Nasıl tam normale dönülecek bilemiyorum ama elimizden geleni yapıyoruz."

Gizem Karaca yakın arkadaşıyla Nişantaşı'nda görüntülendi - Resim : 4