Göbeğine liposuction yaptıran ünlü isim!..

Şeyda Coşkun, bir kilo başına birçok insanın 2-3 ay çalışarak kazandığı parayı kazanıyor.

Göbeğine liposuction yaptıran ünlü isim!..
GÖBEĞİNE LİPOSUCTİON YAPTIRAN ÜNLÜMÜZ KİM?

Üç ayda 11 kilo veren Gülben Ergen'in, incelmek için hatrı sayılır bir bedeli gözden çıkardığı ortaya çıktı. Ergen, zayıflamak için çalıştığı ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun'a aylık 3 bin Euro (8 bin 124 lira) ödemiş. Kilo başına 2 bin 215 lira, toplamda ise 24 bin 372 lira ödeyen Ergen ise yeni görüntüsünden çok memnun.

Şeyda Coşkun, bir kilo başına birçok insanın 2-3 ay çalışarak kazandığı parayı kazanıyor. Çoğu insanın gözü, bu rakamları öğrendiğinde Coşkun'un kazancında kaldı ancak ünlü koçla çalışan kişilerin son halini görünce verilen paraya değiyor gibi görünüyor. Coşkun'un bugünlere gelmesinde eski eniştesi Mehmet Ali Erbil'in rolü de yadsınamaz değil mi? Sizce kardeşi Tuğba Coşkun popüler olmasaydı, ünlü koç yine de bugünlere gelir miydi?

Tabi ki Mehmet Ali Erbil'in etkisi var ama bence Şeyda'nın bugünlere gelmesinin nedeni, gerçekten insanların zayıflamalarına yardımcı olması. Sadece o çevrenin içine rahat girmiş oldu. Şeyda, ablasının popüler, eniştesinin de Mehmet Ali Erbil olmasının şansını iyi kullandı. Şu anda onlara ihtiyacı yok, kendi kendine çok iyi bir iş çıkarıyor. Yaptığı şeylerin işe yaradığının canlı örneklerini ekranlarda görüyoruz. Gerçekten başarılı olduğu için insanlar onu tercih ediyor. Rakamlar havada uçuşuyor ancak netice ortada. Yeni öğrendiğim bir şey var, isim vermeyeyim, ilk defa söylüyorum bunu; Şeyda'ya bu kadar para verip zayıflayanların içinde liposuction yaptıran da var. Son zamanlarda inanılmaz derecede zayıfladığını gördüğümüz kadınlardan bir tanesinin, verdiği kilolarla yetinmeyip üstüne bir de liposuction yaptırdığını biliyorum, eminim bundan. Göbeğine liposuction yaptırmış bir sanatçımız var şu anda.

SİNAN ÖZEDİNCİK / SABAH İNTERNET SİTESİ