Gökçe Bahadır: "Kimsenin aşk hayatı beni ilgilendirmez"

Oyuncu Gökçe Bahadır, 'Ufak Tefek Cinayetler’ dizisindeki rol arkadaşı Bade İşçil ile eski sevgilisi Efe Duru’nun aşk yaşadığı iddiası hakkında konuştu.

Gökçe Bahadır: "Kimsenin aşk hayatı beni ilgilendirmez"
Milliyet Gazetesi'nden Emrah Akçaay'ın haberine göre Türkiye’de kadınların iş ve sosyal hayattaki yerleri ve hakları konusunda farkındalık yaratmak, üniversite sıralarındayken çalışmalar yapmalarını sağlamak amacıyla kurulan Yeditepe Women in Business Kulübü, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü, kadın destekçisi erkeklerin de ödül aldığı törenle kutladı. Gecede Arzum Onan ve Gökçe Bahadır ödül alırken, Mehmet Aslantuğ ile Özge Özpirincçi ödüllerini almaya gelemedi. Geceden elde edilen gelir Engelsiz Amazonlar Platformu ve Türk Eğitim Vakfı’na (TEV) aktarıldı.

Desteklerinden dolayı gecede ödül almaya hak kazanan Gökçe Bahadır, “Emek adı altında böyle bir ödül almak çok keyifli. Her kadının hikayesi ayrı ama ortak bir şey var o da emek” dedi.

16 Mart’ta DasDas’ta vereceği konserin hazırlıklarına devam ettiğini belirten güzel oyuncu, "Çok heyecanlı bir süreç yaşıyorum. Albümden, 70’lerden 80’lerden şarkılar olacak. 'Şov' demeyeyim ama sürprizler alacak. Farklı isimlerden sahne şovlarını takip ediyorum” şeklinde konuştu.

Yunan sevgilisi Yiannis Magkos ile ilişkisi devam edip etmediği sorulan Bahadır, “Bu konuyla ilgili çok konuşmuyorum. Her şey çok yolunda, her şey güzel devam ediyor” ifadelerini kullandı.

"BENİMLE İLGİLİ BİR KONU DEĞİL"

‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisindeki rol arkadaşı Bade İşçil ile eski sevgilisi Efe Duru’nun aşk yaşadığı iddiası hakkında Gökçe Bahadır, “Kimsenin aşk hayatı beni ilgilendirmez. Bade de haberi yalanladı diye biliyorum ama benimle ilgili bir konu değil.” dedi.

Gökçe Bahadır: "Kimsenin aşk hayatı beni ilgilendirmez"