Gökçe Kırgız aşk defterini kapattı!

2000'li yılların başında 'Kalbime Gömerim O Zaman' şarkısıyla sesini büyük kitlelere duyuran Gökçe Kırgız’ın Fenerbahçe’nin genç kalecisi Altay Bayındır’la aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Gökçe Kırgız aşk defterini kapattı!

Gökçe Kırgız müzik magazin yazarı Hakan Kanburoğlu’na konuştu.

AŞK YOK, AŞKA KAPALIYIM

Gökçe Kırgız ile Fenerbahçe’nin genç kalecisi Altay Bayındır’ın aşk yaşadığı iddia edilmişti.

Konuyla ilgili müzik magazin yazarı Hakan Kanburoğlu’nun “Senin için aşk nedir? Aşk var mı?” sorusuna Kırgız, “Ben aşkın başındaki sevinci de sonundaki hüznü de sevmiyorum, o yüzden aşka inanmıyorum. Aşka kapalıyım” yanıtını verdi. Gökçe Kırgız “Aşk yok.” diyerek aşk iddiaları yalanladı. 

GÖKÇE KIRGIZ’DAN ALEYNA TİLKİ GÖNDERMESİ

Tan ile düet yapmak istediğini söyleyen Gökçe Kırgız, röportajda Aleyna Tilki’ye gönderme yaptı. ‘Neden dünya starı çıkaramıyoruz?’ sorusuna Kırgız gülerek “Ah Hakan Ah, Türkiye’de Aleyna Tilkimiz var. Aşk olsun.” cevabını verdi.

POP MÜZİĞİ ELEŞTİREN HANDE’YE CEVAP: "SON ÇIKARDIĞI SİNGLE ÇALIŞMALARINA BAKSIN"

Hande Yener’in “Pop müzik öldü, bitti.” açıklamasına da değinen Kırgız, “Pop müzik ölmedi, ölmez de. Bu cümleye gerçekten katılmıyorum. Kime göre neye göre ölüyor? Asla bitmez, herkes rahat olsun. Bu açıklamayı yapanların da son çıkardığı single çalışmalarına bakmak gerekiyor.” ifadelerini kullandı.