Gonca Vuslateri'nden sert açıklamalar

Corona virüsü günlerinde dışarıya çıkmayan ünlü isimlerin neredeyse tamamı sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlar yapmaya başladı. Bazı isimler bu konuda başarılı olup kendilerinden fazlaca söz ettirirken bazıları da Gonca Vuslateri gibi canlı yayın furyasının dışında kaldı.

Gonca Vuslateri'nden sert açıklamalar

Vuslateri, takipçilerinden gelen ‘Neden canlı yayınlara katılmıyorsun?’ sorularına kayıtsız kalamayarak Instagram hesabının hikaye bölümünden bir paylaşımda bulundu.

Kullandığı anlatım diliyle popüler işleri ti ye alan Vuslateri yaptığı benzetmelerle de dikkat çekti: "Tuhaflık konusunda ahkam kesecek değilim ama bazı şeyleri izleyemiyorum. Anlatım dilleri bana göre değil. Ayağı kokan, dar pantolunlu erkek çocuk; çimenlerin üzerinde üniversiteli espri anlayışı vardır ya. Sonra herhalde İtalyan takım elbisesine mi ne geçtiler! Onları çok dinleyemiyorum diye oralarda yokum. Çok izliyorum, çok gülüyorum ama dahil olamıyorum.

O kadar her türlü sosyal mevzuda bir araya gelsek de sektör içi kabuğunda herkes birbirini tırmalamaya ve yaptığı işi kendi içinde küçümsemeye çok müsait bir ortam olduğumuz için espri konusunda orada sağacak çok şey bulabiliyoruz. Biri beni şiddetle gıdıklıyormuşcasına gülemiyorum. Oysa ki ben herkeslerden daha deliyim Madem böyle şeyler çok para getiriyormuş bende kendi reklamımı çekeyim diyorum. Eğlenirken bir yandan da cebimiz dolar Allah'a şükür. Elimizden geleni ardımıza koymayalım..."