Gönül Yazar'ın sevgilisi canlı yayında çıldırdı!

Ses sanatçısı Gönül Yazar'ın sevgilisi Rüzgar Mağden'in aşk geçmişiyle ilgili olay yaratan iddia...

Gönül Yazar'ın sevgilisi canlı yayında çıldırdı!

Kanal D'de ekrana gelen "2.Sayfa" programına ulaşan bir kaynak Gönül Yazar'ın yönetmen sevgilisi Rüzgar Mağden hakkında olay yaratacak iddialarda bulundu.

GÖNÜL YAZAR'IN SEVGİLİSİNİN CANLI YAYINDA ÇILDIRDIĞI ANLAR! (İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..)

"Rüzgar ile arkadaşım Doğa bir birliktelik yaşadı. Beraberliğin ardından Doğa evlenmek üzere bir başka erkekle görüşürken Rüzgar, arkadaşım Doğa'ya daha önce çektiği bir başkalarının cinsel içerikli ve videolarını göndermiş. Yazışmalarıyla sanal olarak bir aşk devam ediyormuş gibi yaparak Doğa ve sevgilisinin arasını bozdu. Herkesin fotoğraflarını çekiyormuş. Gönül Yazar'a ulaşıp anlatmak istedim; 'Erkektir yapar' dedi. Rüzgar Mağden, Gönül Yazar'ı tanınmak için kullanıyor. Gönül Hanım'ın telefonlarını ele geçirmiş; herkesi tek tek engellemiş" diyen ismini vermeyen kaynağa tepki gösteren Rüzgar Mağden canlı yayında adeta çılgına dönerek ağzına geleni söyledi.

Rüzgar Mağden, hakkındaki iddiaları "Ben çok önceden internette bir fotoğraf gördüm ve o kişiden hoşlandım. Bu insanla sadece internet üzerinden konuştum. Videolu mesajlar göndermiş olabilirim ama hiç buluşmadım. Sonradan öğrendim ki o fotoğrafından hoşlandığım kadın yabancı bir modelmiş, konuştuğum kişi beni kandırmış. Gerçeği öğrenince de konuşmamızı bitirdim. Olay bundan ibaret. İyi giden bir ilişkim olduğu için bana iftira atıyorlar." diyerek yalanladı.

Konular Gönül Yazar