Göztepe'de soğuk savaş!

Spor Toto Süper Lig'de düşme potasından sıyrılmak için çok büyük önem taşıyan Çaykur Rize maçından da yenilgiyle dönen Göztepe'de, teknik direktör Tamer Tuna ile yıldız oyuncular arasında soğuk savaş yaşanıyor.

Göztepe'de soğuk savaş!
Yeni Asır Gazetesi'nden Burak Hakerler'in haberine göre ligde 27 puanla 16. sırada yer alan Göz-Göz'de teknik direktör Tamer Tuna, Akhisar maçı sonrası taraftarlarla kavga eden Halil ve Alpaslan'ı İzmir'de bırakmış, kanat oyuncuları Yasin Öztekin ve Serdar Gürler'i ise ilk onbire almamıştı.

YASİN ISINMADI

Rize karşısına sürpriz bir kadroyla çıkan Tuna ve yıldız oyuncular arasındaki soğuk savaş sahada da hissedildi.

Serdar'ı ikinci yarıda oyuna süren Tuna, Yasin'e ise hiç şans vermedi.

Maç öncesi seramoni sırasında yedek kulübesinde yer almayan Yasin'in devre arasında ve maç içerisinde de ısınmaya çıkmaması dikkat çekti.

HESAP SEZON SONUNDA

Göztepe'nin ligde kalacağına inandığını söyleyen teknik patron Tamer Tuna, "Göztepe düşse de kalsa da kontratım devam ettiği sürece ben buradayım. Göztepe'nin menfaati için kadro yapılanması ile ilgili almam gereken kararları sezon sonuna bıraktım. Bunu da gerçekleştireceğim. Camia inandığı sürece Göztepe ligde kalacak" diyerek gözdağı verdi.

GÖZTEPE'NİN KADERİ BURSA

Süper Lig'de bitime kalan 6 haftada kümede kalmak için mücadele edecek olan Göztepe, rakibi Bursaspor ile amansız bir yarışa girecek.

Bursaspor'la birlikte son 3 maçını da kaybeden Göz-Göz, rakibi ile 1 puanlık farkı halen korurken, kalan haftalarda hem kendisinin, hem de yeşil-beyazlı ekibin oynayacağı maçlarla kaderini çizecek. 6 maçın 4'ünü sahasında oynayacak olan İzmir ekibi fikstür avantajını elinde bulunduruyor.

Rakibi Bursa ise 6 maçın 4'ünü dışarıda oynayacak.

Düşme potasında yer alan Akhisar ve Erzurum'la üst üste oynayacak olan Timsah, 33. hafta ise evinde Göztepe'yi ağırlayacak. İçerideki maçları kazanarak Bursa'yı da deplasmanda mağlup etmeyi planlayan Göz-Göz rakibini altına alarak Süper Lig'de varlığını sürdürmek istiyor.
Konular Spor Haberleri