Göztepe'den harika performans!

Süper Lig'de Göztepe, ligin namağlup ekiplerinden Kayserispor'u müthiş bir oyunla yenerek moral buldu: 2-0.

Göztepe'den harika performans!
Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre maça Göztepe hızlı başladı. Karşılaşmanın 3. dakikasında Jerome'un ceza sahası dışından attığı sert şutta kaleci Lung topu kontrol etti. 18'de Göztepe öne geçti. Sol kanattan Traore'nin yaptığı ortada Kayserisporlu savunma oyuncularından seken top ceza alanı içindeki Yasin Öztekin'e kadar geldi. Bu oyuncunun sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0. 20'de Yasin Öztekin'in kullandığı köşe vuruşunda ceza alanı içinde topla buluşan Alpaslan Öztürk'ün vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 2-0.

ÇOK GOL KAÇIRDILAR

54'te Yasin'in sağ kanattan kullandığı duran top sonrasında ceza alanı dışına sarkan topu Halil savunma arkasına yükseltti ve Titi karşı karşıya kaldı. Titi, sağ çaprazda ters ayağı ile yaptığı şutunu dışarı vurdu. 80'de Halil rakipten söktü, Castro'ya bıraktı, Arjantinlinin ortasında Jerome müsait durumda ıskaladı. 88'de Tayfur soldan ortaladı, Borges vuramadı maçı Göztepe 2-0 kazandı.

BORNOVA'DA MÜTHİŞ GÜN

Göztepe'nin yeni transferleri Yasin Öztekin ile Alpaslan Öztürk Göztepe formasıyla ilk gollerini attılar. Sarı-kırmızılıların sezon başında Galatasaray'dan transfer ettiği Yasin Öztekin ilk goldeki mükemmel vuruşuyla sarı kırmızılı tribünleri ayağa kaldırırken, Elazığ'dan alınan defansif orta saha Alpaslan Öztürk ise ikinci goldeki ustaca vuruşuyla rakibin gardını düşürdü. Yasin Öztekin bir gol, bir de asistle maçın kahramanları arasında yer aldı.

BU SEVİNCİ HAK ETTİLER

Halil Akbunar'ın bir şutunun direkten döndüğü karşılaşmada Göztepe Andre Castro, Titi ve Jerome ile de yüzde yüzlük gol pozisyonlarını kaçırdı.

Göztepeli futbolcular maçtan sonra galibiyet sevincini taraftarlarla birlikte yaşadı. Göztepeliler maçın yıldızlarından Alpaslan'a da sevgi gösterisinde bulundu.
Konular Spor Haberleri