Gül Gölge'den 'Mutluyum' itirafı

Gönlünü bankacı Sinan Akıman’a kaptıran Gül Gölge’den aşk itirafı geldi. Eski televizyon yıldızı, Akıman’la ilişkisini önceki akşam ‘Her şey çok güzel gidiyor’ diyerek doğruladı.

Gül Gölge'den 'Mutluyum' itirafı

Deneyimli televizyoncu Murat Saygı ile 11 yıllık evliliğini geçen sene bitirdikten aylar sonra gönlünü şarkıcı Mehmet Erdem'e kaptıran Gül Gölge'nin bu ilişkisi de hüsranla bitmişti. Aşk hayatında gaza basan Gül Gölge'nin gönlünü bankacı Sinan Akıman'a kaptırdığı haberi basında yer almıştı. Akıman'la geçen hafta Kuruçeşme'deki Hotel Les Ottomans'da baş başa yediği yemek sonrası ilişkisi ortaya çıkan Gölge, aşkı daha fazla saklayamadı. Önceki akşam eski eşinden olan oğullarıyla Bebek'te özel şoförlü aracının içinde görüntülenen sosyetik güzelden aşk itirafı geldi.

Gül Gölge'den 'Mutluyum' itirafı

Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın haberine göre Gül Gölge, "Sinan Bey ile yeni ilişkiye başladınız. Neler söyleyeceksiniz?" sorusuna ilk kez yanıt verip Akıman'la birlikte olduğunu böyle itiraf etti: "Şu anda her şey çok güzel gidiyor. Detayları daha sonra konuşuruz..."