Gülben Ergen: "Bana hiç bir şey olmadı"

TV8'de ekrana gelen "Gel Konuşalım" programına bu sabah sevilen sanatçı Gülben Ergen konuk oldu.

Gülben Ergen: "Bana hiç bir şey olmadı"

Sevilen sanatçı Gülben Ergen bu sabah konuk olduğu "Gel Konuşalım" canlı yayınında Gazeteci Eylem İpek Şafak, yıllar önce 'Dadı' dizisinde birlikte unutulmaz görüntülere imza attığı rol arkadaşı Seray Sever ve Gazeteci Cengiz Semercioğlu ile her zaman ki içtenliği, samimiyeti ve sıcaklığıyla sohbet etti.

Doğal güzelliği ve şık elbisesiyle izleyenlere 'Günaydın' diyen Gülben Ergen; müzik, sinema ve ekranda istikrarlı bir şekilde yıllardır süren başarısının yanı sıra sosyal sorumluluk projesi "Çocuklar Gülsün Diye'den ayrıca bir dönem Hürriyet Gazetesi'nde oldukça ses getiren röportajlarının da bilinmeyen hikayelerinden de bahsetti.

Sanat hayatındaki istikrarlı başarısının yanı sıra örnek bir anne olan Gülben Ergen; Seray Sever'in çocuklarıyla ilgili sorusuna "Benden bir He-Man çıktı. 'Unutmayın ki bana Hiç Bir Şey Olmaz'ın altını çizmek istiyorum. O laf 14 yıl sonraki bir röportajdan hortladı. Buna magazinin gücü diyorum... Bir büyü bu, şahane bir söz..." yanıtını verdi.


O sırada söze giren Cengiz Semercioğlu "Hala böyle düşünüyor musun? Gerçekten 'Bana bir şey olmaz' diyor musun?" şeklinde bir soru yöneltince Ergen, "Bunu en yakın yaşayanlardan biri sensin. Bana bir şey oldu mu? Olmuyor... Yalanın arkasında hiç bir şey duramaz. Gerçek bir tanedir. Mış'la muş'la dağları yıkamıyorsunuz. O dağlardan biri ben mişim" yanıtını verdi. Semercioğlu da bu açıklamanın üzerine "Gülben Ergen'e hiç bir şey olmadığını görüyoruz" dedi.

Konular Gülben Ergen