Gülse Birsel'den Hümeyra'ya cevap!

Hümeyra'nın, "100 sayfalık senaryo gece 11'de geliyor sabah 10'a set koyuyorlar. Okuman, anlaman lazım, notlar çıkarman gerekiyor. Zaten cümleler düşük." diyerek sitem etmesine Gülse Birsel yanıt verdi.

Gülse Birsel'den Hümeyra'ya cevap!

Dizi sektörünü eleştiren Birsel, "Hümeyra'yla konuştum aramızda bir problem yok. Çok ciddiye almadık. Hümeyra, sinirli bir gününde arkadaşına dert yanmış... Maalesef genel dizilerin kaderi bu... Haklı olarak şikayet etmiş. Biz de çok yorulduk. Sette kendi aramızda dakikaların uzun olmasından dert yanıyoruz. Bende isterim 1 hafta önceden senaryoyu göndermek ama vaktim hiç kalmıyor. 100 dakikadan fazla dizi yazmak çok zaman alıyor. Ama senaryoyu gönderince 1 gün sonrasına set koymuyoruz. Oyuncuların ezber yapması için en az 1.5 gün sonrasına set koyuyoruz" dedi.

Hümeyra'yla aralarında bir problem olmadığını söyleyen Birsel, "Bunun şımarıklıkla alakası yok. Zaten Hümeyra da şımarık kelimesini kullanmadığını söyledi. Geçen hafta doğum günüme geldi. Aramızda problem olsa Hümeyra doğum günüme gelmezdi. Doğum günümde 1 değil 3 tane hediye aldı. Kendisiyle aramızda anne-kız ilişkisi var. Hatta oğluyla aynı yaştayım. Yıllardan bu yana beraber çalışıyoruz. Kendisi de söyledikleri sözler için çok üzülmüş" şeklinde konuştu.

'Yalan Dünya' dizisi için 75 dakika anlaştığını dile getiren Birsel, sözlerini şöyle devam etti: "Dizi için ilk önce 75 dakika olarak anlaştık. Ama diğer  dizilerin süresi 110 dakikalarda olunca süreyi arttırmak zorunda kaldı. Yerli dizi yersiz uzun"

AKŞAM