Güzellik sırları

Güzellik sırları

Güzellik sırları

Kaşlarla başlayalım. Kalın ve düzensiz kaşlar sizi bakımsız gösterecektir.Yüz ifadesini en çok değiştiren kaşlar olduğundan en çok dikkatide kaşlar çeker.Eğer yanlış bir şekilde aldıp şeklini bozduysanız kaşınızı, üzülmenize gerek yok.Kaş renginize uyan bir kalem yardımıyla bozukluğu düzeltebilirsiniz.Dikkat etmeniz gereken tek şey kaşlarınızı boyarken doğallıktan uzaklaşmamak.

Bakımlı ve sağlıklı olan bir cilt etrafına ışık saçar.Eğer cildiniz parlaklığını yitirip pul pul oluyorsa cildiniz nemini kaybetmiş demektir.Tekrar kazanması için mutlaka yüksek koruma faktörü içeren iyi bir nemlendirici kullanmalısınız.Ayrıca kesinlikle makyajdan sonra cildinizi temizlemelisiniz.

Elleriniz çok önemlidir. Bir bayan için güzelliğini tamamlayan etkenlerden biride ellerinin bakımlı olmasıdır.Eğer sürekli manikür-pediküre gidemiyorsanız,tırnaklarınızı sık sık kesmeye ve törpülemeye dikkat edin.Köklerinde beliren derileri bir çubuk yardımıyla geri itin.Kesinlikle el ve ayaklarınızı nemsiz bırakmayın ve koyu renkli ojeleri tercih edin.

Havalı görünmek saçlarla sağlanır. Bakımlı gür ve parlayan saçlarla inanılmaz havalı ve güzel görünürsünüz.

Eğer yağlı saçlara sahipseniz,PH değer, yüksek olan hafif şampuanları tercih edin.Saçınıza uygun şampuan seçimi önemlidir.Saçlarınızı kurutmadan önce mutlaka bir parça bakım kremi uygulayın.Böylece kurutma makinesinin sağlayacağı olumsuz etkilerden korunmuş olursunuz.

Konular Güzellik