Habertürk'ten ayrılan Fatih Altaylı'dan flaş açıklamalar!

Gazeteci Fatih Altaylı, Habertürk'ten ayrılmasının ardından ilk kez Odatv'ye konuştu.

Habertürk'ten ayrılan Fatih Altaylı'dan flaş açıklamalar!

Gazeteci Fatih Altaylı, uzun yıllardır çalıştığı ve adının geçtiği anda akıllara gelen Habertürk'ten ayrıldı.

"Bana katlanan herkese teşekkürler" başlığını koyduğu yazısını Fatih Altaylı, "Bundan böyle, medyada kimseye patron diyecek gücüm takatim yok." diyerek bitirdi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin olduğu 14 Mayıs gecesinde Habertürk ekranlarında olmayacağını ifade eden Fatih Altaylı, "Takipçiler soruyor. Toptan yanıt vereyim. Akşam Habertürk ekranında olmayacağım.  Daha doğrusu hiç bir ekranda olmayacağım." şeklinde bir paylaşım yaptı.

Bu paylaşımdan kısa bir süre sonra Fatih Altaylı, Habertürk'ten ayrıldığını duyurdu.

"EKRANA ÇIKARILMADIM"

Fatih Altaylı, Habertürk'ten ayrılmasının ardından ilk kez Odatv'ye konuştu.

"14 Mayıs'ta yani seçim gecesinde ekrana çıkarılmadığım doğrudur. Onun dışındaki bütün gelişmeleri köşemde yazdım." diyen Fatih Altaylı, "Habertürk'ten ayrılmanızda seçim gecesi ekrana çıkarılmamanızın etkisi oldu mu?" şeklindeki soruya şöyle yanıt verdi:

"SALAK DEĞİLİM"

"Hayır. Ekran meraklısı değilim. Beni çıkarmadılar diye ayrılacak değilim. Bir günlük bir şey değildir, ayrılma süreçleri. Bir şeye kızdım ayrılacağım diyecek kadar salak değilim. " 

"Habertürk deyince akla gelen isim siz olduğunuz için soruyorum" yorumuna   
Fatih Altaylı, "Bundan sonra gelmez." yanıtını verdi.

DAHA UZUN BİR SÜREÇ

Köşemde yazdığımın dışında bir şey söz konusu değil. Seçim programına kanala davet edilmediğim doğrudur. Ama ayrılmamın o davet edilmemekle bir ilgisi yoktur. Daha uzun bir süreçtir.

TEKE TEK DİJİTAL PLATFORMDA

Fatih Altaylı, Habertürk'te uzun yıllardır sürdürdüğü "Teke Tek Bilim" ve "Bire Bir"i Dijital bir platformda devam ettireceğini söyledi.

Uğur Can Biçer / Odatv.com