Hadise ve Mehmet Dinçerler'den aşk dolu kareler

Mehmet Dinçerler’le el ele bir etkinliğe katılan Hadise, aşk şovu yaptı. Parmağında aşkının hediyesi yüzükle havasını atan Hadise, “Anne olmak istiyorum” diyerek evlilik mesajı verdi. Mehmet Dinçerler ise ailesiyle ilgili sorular gelince gerildi.

Hadise ve Mehmet Dinçerler'den aşk dolu kareler

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre güzel şarkıcı Hadise ve Mehmet Dinçerler, artık kimseden gizlenmiyor. Kaan Yıldırım'dan ayrıldıktan kısa süre sonra iş insanı Mehmet Dinçerler'le aşk yaşamaya başlayan Hadise, dün adeta nispet turuna çıktı. Ünlü çift, Tersane İstanbul'da gerçekleşen bir etkinliğe el ele katıldı.

İLK KEZ DAVETTELER

Basına açık olan Contemporary İstanbul'a gelerek ilk kez bir davette el ele poz veren Hadise ve Mehmet Dinçerler, oldukça mutlu görünüyordu. Konserleriyle alakalı konuşan Hadise, "Evet heyecanlıyım güzel bir şey olacak sahneyi seviyoruz biliyorsunuz seyircimi özledim" diye konuştu.

İSTENMEYEN GELİN Mİ?

Parmağına Mehmet Dinçerler'in hediye ettiği iddia edilen yüzüğünü takan Hadise, annelik açıklaması yaparak şaşırttı. Popçu, "Doğru zamanda ben de anne olmak isterim tabii ki" diyerek sevgilisi Mehmet Dinçerler'e mesaj verdi. Hadise'ye istenmeyen gelin olduğu iddiaları sorulunca Dinçerler'in lafa girerek "Yeteri kadar cevap verdik" diyerek röportajı bitirmesi dikkatlerden kaçmadı.

YÜZÜK HEDİYE Mİ?

Hadise'nin parmağındaki pırlanta yüzüğü Mehmet Dinçerler'in hediye ettiği iddia edilmişti.

Hadise ve Mehmet Dinçerler'den aşk dolu kareler

Ancak ikili, bu konuda suskun kaldı.