Hadise'den Şükrü Özyıldız bombası!

"O Ses Yılbaşı" programına katılan ünlülerden Şükrü Özyıldız ve Serenay Sarıkaya'yı başarılı bulduğunu ifade eden şarkıcı Hadise kendisini görüntüleyen muhabirlerin tüm sorularına içtenlikle yanıt verdi.

Hadise'den Şükrü Özyıldız bombası!

Güzel şarkıcı Hadise, "O Ses Yılbaşı" programındaki performanslar hakkında şöyle konuştu: "Bu özel gecelerde benim seyircim ailem oldukları için bu sahneler çok önemli, değerlidir. Acun Medya'nın yılbaşı çekimlerinde şarkı söyleyen oyunculardan Serenay ve Şükrü’yü çok başarılı buldum"

Hadise, 'Popçular, üretmediği için Rap, popun önüne geçti' açıklamalarının hatırlatılması üzerine şu yorumda bulundu “Bence Rap'ciler tuhaf bir kelime, ben onları da sanatçı olarak görüyorum. Bu aralar tutan şarkılar Rap, şarkılar olmuştur, bu da olabilir. Bazen Arabesk, şarkılar tutuyor, bazen de pop şarkılar tutuyor, bu olabilir. Bu kötü bir şey değil. Bence bu demek oluyor ki, müzik, demek ki sadece bir kutu içine sığdırılmış bir tarz, değil. Bence bu ülkemiz ve sanatçılar için müthiş bir şey. O yüzden ben başarılı olan herkesi desteklerim. Ben Rap, söyleyen bir çok sanatçıyı dinliyorum, burada isim vermem doğru olmaz. Ben, Rap, şarkıcısı olmadığım için Rap, şarkısı söylerim diyemem. Ben o konuda başarılı olamam diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. Bir Rap şarkıcısı ile düet yapma fikrine sıcak baktığı gözlenen Hadise, “Sevdiğim bir sanatçı ile enerjim tutarsa düet, tabi ki yapabilirim” dedi.

Sözcü Gazetesi'nden Emre Çevik'in haberine göre muhabirlerin aşk hayatıyla ilgili sorularına da yanıt veren Hadise, "Geçtiğimiz günlerde 'Bir aşkım, var ama siz onu hiç bir zaman göremeyeceksiniz' dediniz, bu aşkınızın yaşının sizden küçük ya da büyük olduğu için gizliyor olabilir misiniz?" şeklindeki soruya ise “Ben özelimi özel ve yalnız istiyorum. Bu kadın çok mutlu” yanıtını verdi.

Konular Hadise