Hadise'nin konseri bilet satılmadığı için mi iptal edildi?

Kanal D’de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuşan Hadise, "bilet satamadığı için Bostancı konserini iptal ettiği" iddialarını yalanlarken, 'aşk' sorusuna da cevap verdi.

Hadise'nin konseri bilet satılmadığı için mi iptal edildi?

8 Aralık’taki Bostancı konserini ‘Ayağım sakat’ diyerek iptal eden Hadise’nin biletli konsere ilgi olmayınca konseri iptal ettiği öne sürülmüştü. 27 Aralık’ta Mersin’deki halka ücretsiz bir konserde sahne alan güzel şarkıcı, dönüş yolunda havaalanında '2. Sayfa' muhabirinin sorularını yanıtladı.

Hadise, ayağının düzelmesine rağmen Bostancı için özel bir şov hazırlamaya vakti olmadığını ve konseri bu nedenle iptal ettiğini söyledi. Şarkıcı, biletlerin satılmadığı haberlerini de yalanlayarak, "İsteyen girip bakabilir biletlerin tamamına yakını satılmıştı. Yeni bir şov, yeni bir koreografi ve provalar gerekiyordu. Ayağım daha tam hazır değil. Daha güzel, yepyeni bir şey yapmak için ben çıkmak istemedim. Bu haberler için yapacak bir şey yok. Biz kabullendik, hiç sorun değil" ifadelerini kullandı.

"AİLE OLARAK BİR BÜTÜNÜZ"

Ünlü şarkıcı, ailesiyle yaşadığı sorunun devam edip etmediği yönündeki soruya, "2018'de yaşadığım zor süreçleri 2019'da dile getirmek istemiyorum. Güzel bir yıl olsun, hepimiz için. Önce sağlık sonra zaten her şey gelir. Biz aile olarak zaten bir bütünüz. Her ailede sorunlar olabilir" yanıtını verdi.

'AŞK' CEVABI

Hadise, "2019'da aşk istiyor musunuz?" sorusunu, "Özellikle 'aşk olsun' diyen bir insan değilim. Bir şey olacaksa olur. Kendimi yalnız hissetmiyorum. İyi hissetmem için aşk gerekmiyor" çeklinde cevapladı.