Hadise'nin sigortasız çalıştırdığı söylenen korumasının eşi konuştu

Hadise’nin koruması işten çıkarılınca; korumanın eşi Gülşah Hanım ile Hadise’nin menajeri olan ablası Hülya Açıkgöz mahkemelik oldu. Korumanın eşi, canlı yayında olay iddialarda bulundu.

Hadise'nin sigortasız çalıştırdığı söylenen korumasının eşi konuştu

Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programına bu sabah Hadise'nin sigortasız olarak çalıştırıp mağdur ettiği iddia edilen korumasının eşi Gülşah Hanım konuk oldu ve şu çok konuşulacak açıklamalarda bulundu: "Hadise'nin ablasına mesaj attım diye hakkımda suç duyurusunda bulunmuş. Beni cezalandırmak istiyor... O kadar güzel anlattım ki konuyu... Bana amacımın fırsatçılık olup olmadığını soruyor. Benim eşim size hizmet etmiş. Siz kalkıp ekranlara 'Bizim çalışanımız değildir, bir işçi-işveren ilişkisi yaşamadık' diye nasıl konuşursunuz? Eşime verdiğiniz paraların dekontlarında Hülya Açıkgöz'ün ismi var. Ben kimseyi tehdit etmeyi falan bilmem. Bilinçli olarak bir tehdit söz konusu değil. 'SGK'ya giderim, ekrana çıkar söylerim' dedim bunlar tehdit değil. Benim amacım Hadise'ye ulaşıp sesimi duyurmaktı. Derya Açıkgöz'e de ulaştım o da çok içten davrandı. 'Lütfen Hadise'ye ulaşıp durumu anlat' dedim. Belli ki Hülya Açıkgöz gizliyor ve Hadise'ye hiç bir şey anlatmıyor.

Siz ajanstan tuttuğunuz yakın korumanıza doğum günü pastası üfleyip kutlar mısınız? Hadise'nin eşimle böyle fotoğrafları var. Elimizde o kadar çok kanıt var ki... Eşimin ajans çalışanı olduğu söyleniyor. Haluk Şentürk de bu iddiayı destekliyor. Madem öyle koyun önümüze evrağı görelim... Haberlere falan konu olduk. Hadise durumdan bilgi sahibi olduğu halde mağduriyeti gidermedi. Ben tüm mağduriyetimize rağmen basit tehditten yargılanıp 25 günlük para cezası aldım. Hadise bu mağduriyete de duyarsız kaldı. Dosyayı çeker diye tahmin ettim; daha vicdanlı ve emeğe saygı duyan biri olacağını düşündüm ama hiç bir adım atmadı."

Ece Erken'e mesaj atan Hadise'nin menajeri Haluk Şentürk; canlı yayında mağduriyetini anlatan Gülşah Hanım'ın iddialarını reddetti.

Konular Hadise