Hailey Baldwin'den Selena Gomez'e ölüm tehdidi!

Justin Bieber ile geçtiğimiz haftalarda dünyaevine giren Hailey Baldwin Bieber, Selena Gomez'i üstü kapalı tehdit etti. Baldwin'in Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşım, Gomez hayranlarının dikkatinden kaçmadı.

Hailey Baldwin'den Selena Gomez'e ölüm tehdidi!

Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Selena Gomez, Lose You To Love Me adındaki yeni şarkısını yayınlandıktan hemen sonra, şarkının eski sevgilisi Justin Bieber’a gönderme olduğu haberleri magazin basınını meşgul etmeye başladı. Parça yayınlandıktan tam 20 dakika sonra ise Hailey Baldwin’in Instagram paylaşımı olay oldu.

Dinlediği şarkının ekran görüntüsünü paylaşan Baldwin’in bu hareketini fazla imalı bulan takipçiler, “Baldwin bu hareketiyle eşi Justin Bieber’ın eski sevgilisi Selena Gomez’i tehdit mi ediyor?” şeklinde yorumlarda bulundu.

Hailey Baldwin'den Selena Gomez'e ölüm tehdidi!

Summer Walkers’ın I’ll Kill You (Seni Öldürürüm) isimli şarkısının ekran görüntüsünü paylaşan Baldwin’e, Gomez hayranlarından tepkiler geliyor.

Sosyal medya kullanıcıları konuyu Twitter’da trend topic yaparken, bir kullanıcının “Gomez’in şarkısı çıkalı henüz 20 dakika oldu ama Hailey’in şimdiden söyleyeceği bir şeyler var” yorumunda bulundu. Bir başka kullanıcı ise, “Hailey Justin’le evlendi ama hala Selena hakkında kendine güvenmiyor” dedi.

Hailey Baldwin'den Selena Gomez'e ölüm tehdidi! - Resim : 2

Selena Gomez’in cevap gibi paylaşımı da ikilinin arasında kıyaslamalara sebep oldu. Gomez, yazdığı notta; “Şimdi kelimenin tam anlamıyla ait olduğum yerde uzanmış Tanrı’ya şükrediyorum. Babam bana bir keresinde 'Selena dayan, sen üzüldüğünde ben de üzülüyorum, ağladığında ben de ağlıyorum ama seni asla bırakmayacağım. Benimle çalış, benimle yürü ve nasıl yaptığımı gör' demişti. Bana sürekli sürpriz yapıyor ve ben ona tekrar tekrar aşık oluyorum. En kötü zamanlarımda, dizlerimin üstüne çöküp onun sevgisine ihtiyaç duydum. Şimdi düşmanlarım beni yerle bir etmeye çalışıyor ama bu olmayacak. Ne bugün, ne de yarın…” dedi.

Baldwin’e cevabı niteliğindeki bu paylaşımda ise hayranları onu yalnız bırakmadı.