Hajrovic, W. Bremen'e mi firar etti?..

Galatasaray'ın geçen sezonun devre arasında Grasshoppers'tan transfer ettiği Hajrovic'in Almanya'nın Werder Bremen kulübüne transfer olduğu iddiaları ciddiyet kazandı.

Hajrovic, W. Bremen'e mi firar etti?..
DHA'nın haberine göre Galatasaray'ın geçen sezonun devre arasında Grasshoppers'tan transfer ettiği İzet Hajrovic'in durumu belirsizliğini koruyor. Şu anda Bosna Hersek Milli Takımı ile Brezilya'da bulunan Hajrovic'in Almanya'nın Werder Bremen kulübüne transfer olduğu iddiaları ciddiyet kazandı.

Sarı kırmızılı kulüpten ücretini alamadığını öne sürerek sözleşmesini tek taraflı fesheden Hajrovic'in, sözleşmesindeki maddeye göre ücretindeki gecikmeden dolayı fesih etmekte haklı olduğu ve Galatasaray Kulübü'nün bu konuda hiçbir yaptırım gücü bulunmadığı bildiriliyor. Sarı kırmızılı kulübün, 2005 yılında yaşadığı Frank Ribery firarına benzer bir durumla karşı karşıya olduğu her geçen gün ağırlık kazanıyor.

Hajrovic, Galatasaray'ın görüşme tekliflerine olumlu cevap vermeyip, suskun kalarak Bosna Hersek Milli Takımı kampında çalışmalarını sürdürüyor. Boşnak oyuncunun Türkiye'deki yabancı kontenjanı nedeniyle Galatasaray'da forma giyemeyeceğini düşünerek, Werder Bremen'in teklifine olumlu yanıt verdiği bildirildi. Alman kulübü sorumluları da bu konuda, Hajroviç'in transferini düşündüklerini açıklayıp detay vermekten kaçındı.

Galatasaray'ın kadrosunda, sözleşmesi devam eden kontenjan fazlası 3 yabancı oyuncusu bulunuyor. Sarı kırmızılı kulüp böylece bir yabancıdan kurtulmuş olacak. Ancak Hajrovic'e için 3.5 milyon Euro bonservis, 200 bin Euro imza parası ve artı 350 bin Euro sezonun ikinci yarısı için ücret ödeyen sarı kırmızılılar, Boşnak oyuncu için toplamda 4 milyon 50 bin Euro'yu sokağa atmış oldu.
Konular Spor Haberleri