Hakan Akkaya: 'Herkes haddini bilsin'

Fashion Week'in ikinci gününe de Didem Soydan damga vurdu. Hakan Akkaya, moda haftasını protesto eden Soydan'ı reklam yapmakla suçladı.

Hakan Akkaya: 'Herkes haddini bilsin'
Takvim'de yer alan habere göre ikinci günü tamamlanan Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'da 'yerli ve yabancı model' tartışması yine bir numaralı gündem maddesiydi.

Didem Soydan'ın "Modacılar, ucuz olduğu için yabancı modellerle çalışıyor. O yüzden bu yılki Fashion Week'te yokum" sözleriyle başlayan tartışmaya dün de modacılar katıldı. Hakan Akkaya, Soydan'ı reklam yapmakla suçladı ve ekledi: "Çağla Şıkel'den sonra podyumda star manken dönemi bitti. Didem Soydan, 10 yıldır podyumda ama star bir manken çıkmadığı için son 2 senedir gazeteciler star olarak lanse etti. Didem, sadece şov yapıyor. Herkes, haddini ve yerini bilsin."

Dün Fashion Week'te yeni koleksiyonunu sergileyen bir diğer modacı Tanju Babacan ise tartışmaya şu sözlerle katıldı: "Türk modeller, tabii ki çok önemli ama bazı mankenler şov yapmayı seviyorlar. Ancak onların görevi elbiseye askılık etmekten başka bir şey değil."