Hakan Meriçliler'den Gonca Vuslateri'nin 'maaş' çıkışına yanıt

Deneyimli oyuncu Hakan Meriçliler, 2012-2014 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan "Yalan Dünya" dizisindeki rol arkadaşı Gonca Vuslateri'nin, "Bu ülkenin en az paraya en sevilen karakterini oynamış oyunculardanım" şeklindeki tepkisini değerlendirdi.

Hakan Meriçliler'den Gonca Vuslateri'nin 'maaş' çıkışına yanıt

Milliyet Gazetesi'nden Seçkin Şenvardar'ın haberine göre yolda insanların kendisini "Neden komedi yapmıyorsun?" diye çevirdiğini belirten Meriçliler, "Aslında ben 'Yalan Dünya'da oynayana kadar hiç komedi yapmamıştım. Her zaman devlet tiyatrosunda dram oyuncusuydum. Bir şey öyle görününce hep öyle sanılıyor. 'Niye komedi yapmıyorsun?' diyorlar tabii sokakta haklı olarak" şeklinde konuştu.

Hakan Meriçliler, geçtiğimiz günlerde eski rol arkadaşı Gonca Vuslateri'nin çok konuşulan "Ülkenin en az paraya en çok sevilen oyuncusunu oynadım" açıklamasını da değerlendirdi.

Deneyimli oyuncu, "Yalan Dünya'da herkesin aldığı ücretler çok normaldi, herkesin kendi geçmişine göre doğru orantılıydı. Gülse Birsel o konuda asla yanlış yapacak insan değildir. Hiçbir problem olmadı, Gülse asla yapmaz böyle bir şey. Normal piyasa şartlarında aldık ücretleri, hatta daha üstü bile olabilir. Tabii Gonca'nın çıkışı beni aşar" ifadelerini kullandı.