Hakan Sabancı'dan kaçak parti!

"... Sabancı'nın herkesten tek ricası kesinlikle fotoğraf, video çekmemeleri ve hiçbir sosyal medya mecrasında paylaşmamalarıymış.."

Hakan Sabancı'dan kaçak parti!

Devletimiz, Corona virüs belasından kurtulmak için önce hafta sonu sokağa çıkma yasaklarını uygulamaya başladı, daha sonra da kademeli olarak yemeiçme sektörüne kısıtlamalar getirerek restoranları ve gece kulüplerini kapattı.

Sadece restoranların paket servis hizmeti açık tutulurken, akşam 21.00 ile sabah 05.00 arası dahil olmak üzere sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Hal böyleyken bazı kendini bilmezler Corona partileri yapmaya başlamış ve emniyet güçleri tarafından da bu partiler saptanıp bir bir deşifre edilmişti. Bu partilerden birini de geçtiğimiz hafta sosyetik playboy Hakan Sabancı yapmış. Çengelköy'de bulunan yalısında arkadaşları ile birlikte parti düzenlemiş Hakan Sabancı. Birçok kız arkadaşını bu partiye davet eden Sabancı'nın herkesten tek ricası kesinlikle fotoğraf, video çekmemeleri ve hiçbir sosyal medya mecrasında paylaşmamalarıymış.

Hakan Sabancı evine davet ettiği arkadaşlarının 'HES' kodunu kontrol etti mi bilmiyorum ama "Polis benim evimiz basamaz'' mantığıyla hareket edip bu partileri yapmaya devam ederse soy ismine güvenmesin derim….

TAKVİM GAZETESİ'NDEN UFUK ÖZCAN'IN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ