HAKAN YILDIRIM LONDRA MODA HAFTASI'NDA

Her yıl dünyanın dört bir tarafından onbinlerce tasarımcının defile yapmak için başvurduğu Londra Moda Haftası, Türkiye’de yaşayan bir Türk’e ilk kez kapılarını açtı.

HAKAN YILDIRIM LONDRA MODA HAFTASI'NDA

Londra Moda Konseyi tarafından düzenlenen ve yapılan tüm başvuruların Konsey tarafından değerlendirildiği Londra Moda haftasına her yıl sadece 1 yeni tasarımcı kabul ediliyor.  Hakan Yıldırım’ın Londra Moda Haftası’nda yer almasıyla, bu organizasyonda ilk kez Türk bir tasarımcı, uluslar arası platformda resmi takvimde adını yazdırıyor. 19 Şubat 2010 Cuma günü saat 14:45 de defile yapacak olan Yıldırım’ın hazırladığı koleksiyon, Türk Kültür zenginliklerinden ve çağdaş modern Türk kadınından izler taşıyacak, Türkiye’nin ve İstanbul’un tanıtımı adına çok önemli bir adım olacak.

Londra Moda Haftası  2010 Sonbahar – Kış koleksiyonları, 19-23 Şubat’ta gerçekleşecek showlarla sunulacak. Organizasyonun resmi takviminde 50 defile yer alıyor. İletişim ağı çok geniş olan bu organizasyona katılan tasarımcılar kendilerini dünyaya tanıtma olanağı buluyor.

Damages’in 3. sezon prömiyerine Rose Byrne, Hakan Yıldırım imzalı beyaz elbise ile  katıldı.

4 dalda Altın Küre'ye aday gösterilmiş TV dizisi Damages’in geçtiğimiz gün New York’ta gerçekleştirilen 3. sezon prömiyerine katılan  Rose Byrne, Hakan Yıldırım imzalı beyaz elbisesi ile dikkatleri üzerine topladı. Rose Byrne, Damages dizisinde Glenn Close, Ted Danson, Noah Bean, Tate Donovan ve Zeljko Ivanek’la birlikte rol alıyor.

Hürriyet