Hale Soygazi'yi zan altında bırakan çirkin reyting oyunu!

Seda Sayan'ın sunduğu Artık Susma programında Türk sinemasının usta oyuncuları zan altında bırakıldı. Bu isimlerden biri de emektar oyuncu Hale Soygazi.

Hale Soygazi'yi zan altında bırakan çirkin reyting oyunu!
Sözcü'de yer alan habere göre İzdivaç programı yayından kaldırıldıktan sonra partneri Uğur Arslan’la Artık Susma adından bir pogram sunmaya başlayan Seda Sayan, dün yayınlanan programında isminin Murat Şar olduğunu söyleyen bir kişinin annesinin Türk sinemasının ünlü oyuncularından biri olduğunu söylemesi üzerine oyuncularla ilgili aramalar başladı. Program sonrası en çok zan altında kalan isimlerden biri de Hale Soygazi oldu. 

Türk televizyonlarda ‘Reyting' uğruna yozlaşma artarak devam ediyor. Toplumun büyük tepkisini çeken evlilik programlarının yayından kaldırılmasının ardından ekrana gelmeye başlanan yeni içerikler, deyim yerindeyse hem seyirciyi hem de muhataplarını çılgına çeviriyor.

Bunlardan biri de son dönemde kurgusal kavgalarla desteklenen ‘Dünya Güzellerim' programıyla büyük tepki çeken Show TV'de yayınlanan ‘Artık Susma' isimli reality programı… Seda Sayan ile Uğur Arslan‘ın birlikte sundukları ‘Artık Susma', reyting uğruna ünlü isimleri de karşısına aldı.

Programda üç gündür saatlerce süren bir tartışma devam ediyor ve ortaya hiçbir dayanağı olmayan garip bir iddia atılıyor. İddiaya göre henüz bir günlükken evlatlık verilen Edremitli Murat Şar'ın annesi Yeşilçam'ın dev isimlerinden biri. Ve bu iddia ortaya atılırken Hülya Koçyiğit, Nebahat Çehre, Türkan Şoray, Hale Soygazi, Filiz Akın gibi devlerin isimleri saatlerce ekranda bir reyting malzemesi olarak kullanıyor, acımasızca istismar ediliyor.