Halil Falyalı için ‘müstehcen kasetle şantaj’ iddiası!

Gazeteci Erk Acarer, paylaşımında Halil Falyalı'nın cezaevinden çıkmak için bürokratlara ve siyasilere müstehcen kasetleri üzerinden şantaj yaptığı iddialarına yer verdi.

Halil Falyalı için ‘müstehcen kasetle şantaj’ iddiası!

MedyaRadar'ın haberine göre gazeteci Erk Acarer, sosyal medya hesabındanSedat Peker‘in iddiaları ile gündeme gelen ve hakkında ‘darp, adam kaçırma ve zorla alıkoyma’ iddiaları nedeniyle tutuklu olarak yargılanan Halil Falyalı‘yla ilgili paylaşımlarda bulundu.

Acarer, paylaşımında Falyalı‘nın cezaevinden çıkmak için ‘bürokratlara ve siyasilere müstehcen kasetleri’ üzerinden ‘şantaj yaptığı’ iddialarına yer verdi. Acarer; iddialara göre Falyalı‘nın elindeki ‘müstehcen kasetlerde’ yer alan isimlerden birinin geçtiğimiz hafta hükümetin istifasını meclise sunan KKTC Başbakanı Ersan Saner‘in olduğunu belirtti.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker‘in videoları ile gündeme gelen Halil Falyalı, geçtiğimiz günlerde polise teslim olmuştu.

Falyalı‘nın teslim olmasının ardından gazeteci Erk Acarer, söz konusu kişiye ilişkin önemli iddiaları sosyal medya hesabından paylaştı.

”KKTC’de mide bulandıran işler oluyor ve maalesef bu işler hem KKTC Başbakanı hem de Türkiye’ye uzanıyor” diye yazan Acarer, ”Falyalı cezaevine gönderilmişti. Pazarlık başlattı. 'Beni çıkarın' diye şantaj yapmaya başladı. İddiaya göre, bürokrat ve siyasilere müstehcen kasetleri üzerinden baskı yaptı” ifadelerini kullandı.

Halil Falyalı için ‘müstehcen kasetle şantaj’ iddiası!

Halil Falyalı için ‘müstehcen kasetle şantaj’ iddiası! - Resim : 2