HALKI DOLANDIRAN ÜNLÜLERİN KUYUMCUSU SIRRA KADEM BASTI

İzmit’in köklü kuyumcularından Gülaçtı Kuyumculuk’un sahibi Hüseyin Gülaçtı, 2 Mayıs 2019 tarihinde dükkanı kapatıp sırra kadem basmıştı. Yüzlerce mağduru arkasında bırakan Gülaçtı cezaevine girebilir.

HALKI DOLANDIRAN ÜNLÜLERİN KUYUMCUSU SIRRA KADEM BASTI

ORTADAN KAYBOLMUŞTU

Gülaçtı Kuyumculuğ’un sahibi Hüseyin Gülaçtı, 2 Mayıs 2019 tarihinde bir gecede sırra kadem basarak ortadan kaybolmuştu. Geride onlarca mağdur bırakan Hüseyin Gülaçtı hakkında yaklaşık 100 kişi şikayetçi olmuştu. 

YÜZLERCE KİŞİ MAĞDUR

Bir buçuk yıl içinde gelişen süreçte Hüseyin Gülaçtı cezaevine girmişti. Cezaevine giren Hüseyin Gülaçtı, üzerine olan malları göstererek borçları ödeyeceğine dair taahhütte bulunmuş ve şartlı bir şekilde tahliye edilmişti. Hüseyin Gülaçtı’nın tahliyesiyle beraber gelişen süreçte resmi olarak 89 mağdur alacakları sebebiyle KOM Şube Müdürlüğüne ifadeye çağırılmıştı. Gülaçtı da tüm borçlarını ödeyeceğini taahhüt etmesi sebebiyle tahliye edilmişti.

CEZAEVİNE GİREBİLİR

Ancak iddialara göre Hüseyin Gülaçtı hala mağdurların borçlarını ödemek adına bir hamle yapmadı. Edinilen bilgilere göre Hüseyin Gülaçtı borçlarını ödemezse yeniden cezaevine girecek. Eğer Gülaçtı, tekrar cezaevine girmek istemiyorsa elini çabuk tutarak en kısa zamanda geride bıraktığı onlarca mağdurun borçlarını ödemek zorunda...

İSTANBUL’DA MI?

Hüseyin Gülaçtı’yla ilgili vatandaşlar arasında konuşulan bir diğer iddia ise kendisinin şu anda İstanbul’da yaşamını sürdürdüğü şeklinde. Ancak bu bilginin doğru olup olmadığı teyitli değil.

https://www.enkocaeli.com/haber/5738952/huseyin-gulacti-yeniden-cezaevine-girebilir?fbclid=IwAR0hEgYs2RZWR1KV5V_lF1adRwA3o1NYkp93-SWq6gP5G7liuETpSxm_47U#