Hamza Hamzaoğlu’nun yasak aşkının açtığı davaya ret!

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun evlilik dışı ilişki yaşadığı Sinem Yanmaz’ın 201 bin TL’lik açtığı tazminat davasını mahkeme 'Evli olduğunu bile bile ilişki yaşadın' diyerek reddetti.

Hamza Hamzaoğlu’nun yasak aşkının açtığı davaya ret!
Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun evlilik dışı ilişki yaşadığı Sinem Yanmaz'ın, bu birliktelikten bir çocuğu olmuştu. Yanmaz, yaşadığı ayrılık sonrası teknik direktöre 201 bin TL’lik maddi ve manevi tazminat davası açtı. Yanmaz, Hamzaoğlu’nun müşterek çocuğun doğum, hastane masraflarını karşılamadığını ve kendisinin de çocuk nedeniyle işten ayrıldığı için zarara uğradığını iddia etti.

Hapis hayatı yaşattı

Yanmaz dilekçesinde ayrıca kendisine ve çocuğa hapis hayatı yaşattığı ve çocuğu aldırmayacağını söylemesi üzerine ilişkilerinin sona erdiğini anlattı. Mahkeme, "Sinem Yanmaz, evlilik dışı ilişki yaşadığı Hamzaoğlu’nun evli olduğunu bilmesine rağmen kendisiyle birlikte olmayı kabul etmiştir. Evlilik dışı bir çocuğun olması öngörülmesi gereken bir sonuçtur. Bu tür yaşam tarzı kişisel bir tercihtir” diyerek davanın reddine karar verdi.

Planlayarak hamile kaldı!

Hamzaoğlu cevap dilekçesinde, “O dönem yaşadığım bunalım nedeniyle Sinem Yanmaz'la birliktelik yaşadım. İki kez görüştük. Sinem Yanmaz bilerek ve bizzat planlayarak hamile kalmıştır" ifadelerine yer verdi.
Konular Spor Haberleri