Hande Erçel iki dev markanın defilesine gidiyor

28 Ocak'ta da Paris Moda Haftası'ndaki diğer defileleri takip edecek olan Hande Erçel'in şu an onayladığı ve kabul ettiği yeni bir projesi henüz yok.

Hande Erçel iki dev markanın defilesine gidiyor

Birsen Altuntaş'ın haberine göre uluslararası organizasyonlarda ülkemizi başarıyla temsil eden Hande Erçel, bugün Paris Moda Haftası’na gidiyor.

Erçel, aile dostu olduğu ve kıyafetlerini büyük bir istekle taşıdığı iki dev markanın da onur konuğu olacak.

OGM PICTURES’LA PROJESİ YOK

28 Ocak’ta da Paris Moda Haftası’ndaki diğer defileleri takip edecek olan Erçel’in şu an onayladığı ve kabul ettiği yeni bir projesi henüz yok.

Son olarak hikâyesi kendisine ait olan “İki Dünya Bir Dilek” filmi dünyanın dört bir yanında izlenen Erçel’in OGM Pictures’la yeni proje yapacağı iddiasının da gerçeği yansıtmadığı öğrenildi.